Ελένη Φουρέιρα: Το νέο τραγούδι της κυκλοφορεί και θα γίνει «Κόλλημα»

7 Ιουλίου 2023

Η Ελένη Φουρέιρα κυκλοφορεί ένα ακόμα εκρηκτικό τραγούδι.

Η Ελένη Φουρέιρα κυκλοφορεί το νέο hit single της και, σίγουρα, θα πάθουμε «Κόλλημα» με ακόμα ένα τραγούδι της.

Το «Κolima», στο οποίο η Ελένη Φουρέιρα συνεργάζεται με τον Display, αποκαλύφθηκε πρώτη φορά μέσα από το εντυπωσιακό και super χορευτικό act της Ελένης Φουρέιρα στα φετινά Mad Video Music Awards.

Η Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία κατά τη διάρκεια των Mad VMA 2023, καθώς έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης εδώ και 10 χρόνια που απέσπασε τρία βραβεία σε μία βραδιά, κερδίζοντας τα βραβεία για την Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνη Pop, το Viral Τραγούδι Της Χρονιάς και το Video Της Χρονιάς.

Το νέο single «Κόλλημα» έρχεται περίπου ένα μήνα μετά το hit «Oh Mami» της Ελένης Φουρέιρα, το οποίο έχει γίνει χρυσό στις ψηφιακές πλατφόρμες και κατέκτησε τα top trends στο YouTube όπου μετρά πάνω από 3,1 εκατομμύρια views.

Παράλληλα, το «Kolima» κυκλοφορεί λίγες ημέρες μετά ένα ακόμη εντυπωσιακό ρεκόρ της Ελένης Φουρέιρα: το «Fuego» έγινε το πρώτο τραγούδι της ελληνικής δισκογραφίας που ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Εν τω μεταξύ η Ελένη Φουρέιρα, η κορυφαία pop star των μεγάλων επιτυχιών και των σαρωτικών ρεκόρ συνεχίζει τη μεγάλη περιοδεία της «Reborn Tour», σε Ελλάδα και εξωτερικό, γνωρίζοντας την αποθέωση από χιλιάδες κόσμο σε κάθε σταθμό της.

Το νέο single «Kolima» της Ελένης Φουρέιρα κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.


[There are no radio stations in the database]