Σινεμά:Ποιές ταινίες θα δούμε αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες των κινηματογράφων και τα θερινά.

6 Ιουλίου 2023

Ο Ιούλιος μπαίνει δυναμικά με νέες και ωραίες ταινίες, στα θερινά σινεμά, που σίγουρα κάποια θα πάμε να δούμε .

Πάμε να δούμε τις ταινίες της εβδομάδας

1. Ο Γιος

Υπόθεση: Ο «Γιος» επικεντρώνεται στον Πίτερ (Χιου Τζάκμαν), του οποίου η ζωή με το βρέφος και τη νέα του σύντροφο ανατρέπεται, όταν η πρώην σύζυγός του Κέιτ εμφανίζεται με τον γιο τους Νίκολας ο οποίος είναι τώρα έφηβος.

2. Book Club: Το Επόμενο Κεφάλαιο

Υπόθεση: Η πολυαναμενόμενη συνέχεια ακολουθεί τις τέσσερις κολλητές να μεταφέρουν το book club τους στην Ιταλία σε ένα χωρίς προηγούμενο αστείο ταξίδι, αποκλειστικά για κορίτσια. Όταν τα πράγματα ξεφεύγουν και τα μυστικά αποκαλύπτονται, οι χαλαρωτικές διακοπές τους μετατρέπονται σε μια περιπέτεια ζωής.

3. Ο Τέταρτος Επιβάτης

Υπόθεση: Στα 50 του, ο Γιούλιαν, διαζευγμένος και με οικονομικά προβλήματα, ταξιδεύει τακτικά στη Μαδρίτη χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή που σου επιτρέπει να μετακινείσαι με το ίδιο αυτοκίνητο ώστε να μοιραστείς τα έξοδα με άλλους. Κάπως έτσι, γνωρίζει και ερωτεύεται την Λορένα, είκοσι χρόνια νεότερή του. Όμως τη μέρα που αποφασίζει να της εκμυστηρευτεί τον έρωτά του, δύο νεοφερμένοι επιβάτες περιπλέκουν τα πράγματα…

4. Τα Πάνω Κάτω

Υπόθεση: Ο Λουί Γκαρέλ πρέπει να σώσει τη μαμά του. Ο γιος μιας ώριμης γυναίκας, η οποία δουλεύει ως δραματοθεραπεύτρια στις φυλακές, πανικοβάλλεται όταν μαθαίνει ότι η μητέρα του σκοπεύει να παντρευτεί έναν ληστή που σύντομα θα αποφυλακιστεί. Θα κάνει τα πάντα για να την προστατεύσει, αλλά η συνάντηση με τον μελλοντικό πατριό του θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες.

Insidious: The Red Door

Υπόθεση:  Στην ταινία «Παγιδευμένη Ψυχή: Η Πορφυρή Πόρτα» οι πρωταγωνιστές του franchise τρόμου επιστρέφουν για το τελευταίο κεφάλαιο της τρομακτικής ιστορίας της οικογένειας Lambert. Για να απαλλαγούν μια και καλή από τους δαίμονες που τους κατατρέχουν, ο Josh και ο νεαρός Dalton πρέπει να καταβυθιστούν ακόμα περισσότερο στο Πέρα και να έρθουν αντιμέτωποι με το σκοτεινό παρελθόν της οικογένειάς τους καθώς και με νέους, ακόμα πιο τρομακτικούς δαίμονες που κρύβονται πίσω από την πορφυρή πόρτα.

6. Το άλλο με τον Τοτό, το ξέρεις;

Υπόθεση:  Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει αυτή την φράση; Με πόσα ανέκδοτα για τον Τοτό, δεν έχουμε ξεκαρδιστεί ως παιδιά;
Ήρθε λοιπόν η ώρα, να τον γνωρίσουμε καλύτερα.

Η καταστροφή ενός γλυπτού κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης που διοργάνωσε το αφεντικό του πατέρα του. Όμως αυτή τη φορά, ο Τοτό επιμένει ότι είναι αθώος και αρνείται να κατηγορηθεί για κάτι που δεν έκανε! Με τους καλύτερους φίλους του, θα ψάξουν να βρουν τον αληθινό ένοχο. Μια απίστευτη περιπέτεια, ξεκινάει. Ο πιο αξιαγάπητος …άτακτος, για πρώτη φορά ολοζώντανος στη μεγάλη οθόνη.

7. Resident Evil: Death Island

Υπόθεση: Ο πράκτορας Λέον Κένεντι έχει αναλάβει την αποστολή διάσωσης του Δρ Αντόνιο Τέιλορ, αλλά μία μυστηριώδης γυναίκα στέκεται εμπόδιο στο δρόμο του. Παράλληλα, ο πράκτορας Κρις Ρέντφιλντ ερευνά μια επιδημία ζόμπι στο Σαν Φρανσίσκο. Η αιτία της μόλυνσης παραμένει άγνωστη, αλλά το μόνο που ενώνει τα θύματα είναι η επίσκεψή τους στο Αλκατράζ. Ακολουθώντας αυτό το στοιχείο, ο Κρις και η ομάδα του κατευθύνονται προς το νησί, όπου έρχονται αντιμέτωποι με έναν νέο, θανατηφόρο τρόμο.


[There are no radio stations in the database]