Ποιος ή ποια θα διεκδικήσει τη θέση του Αλέξη Τσίπρα;

30 Ιουνίου 2023

Το ντόμινο των εξελίξεων που προκάλεσε η συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στο Ζάππειο βρήκε έτοιμους τουλάχιστον τρία από τα πιο προβεβλημένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, δύο από τα τρία στελέχη διαθέτουν κυβερνητική εμπειρία με σημαντικά χαρτοφυλάκια στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. 

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, άμεσα αναμένεται να τοποθετηθεί ως υποψήφια πρόεδρος στέλεχος της Κουμουνδούρου, νυν βουλευτής, με επιστημονική γνώση στα θέματα της οικονομίας και των εργασιακών.

Αλλος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που αναμένεται να θέσει υποψηφιότητα είναι Πελοποννήσιος, νέος σε ηλικία και εξαιρετικά συμπαθής σε όσους τον γνωρίζουν προσωπικά.

Και υπάρχει κι ένας τρίτος υποψήφιος, δικηγόρος στο επάγγελμα, με καλή γνώση των εργασιακών θεμάτων, ο οποίος συγκέντρωσε τα βλέμματα των επιτελών της Κουμουνδούρου κατά τη διάρκεια της πρόσφατης προεκλογικής περιόδου με τις καίριες δημόσιες τοποθετήσεις του και τις τηλεμαχίες που κέρδισε κάτω από δύσκολες συνθήκες. 

Οπως αναφέρουν στελέχη της Κουμουνδούρου, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν άλλες δύο υποψηφιότητες, λιγότερο δημοφιλείς, καθώς αφορούν υποψήφιο και υποψήφια βουλευτή που δεν μπόρεσαν να εκλεγούν στην πρόσφατη αναμέτρηση.

real.gr


[There are no radio stations in the database]