Ο Τζον Χαμ παντρεύτηκε την συμπρωταγωνίστριά του

26 Ιουνίου 2023

Ο Τζον Χαμ ανήκει από το Σάββατο στο κλαμπ των παντρεμένων. Ο διάσημος ηθοποιός παντρεύτηκε τη συμπρωταγωνίστριά του στο Mad Men, Άννα Οσέολα, στο Anderson Canyon στο Big Sur της Καλιφόρνιας – όπου γυρίστηκε το φινάλε της σειράς το 2015.

Ο 52χρονος Χαμ και η 35χρονη Οσέολα έλαμπαν από ευτυχία κατά τη διάρκεια της ρομαντικής τελετής με θέα τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα.

Η νύφη εντυπωσίασε με ένα στράπλες λευκό φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ που είχε επίσης σκίσιμο μέχρι το ύψος του μηρού. Τα κόκκινα μαλλιά της τα είχε σε χαλαρές μπούκλες. Το μακιγιάζ της ήταν απαλό ενώ το όλο λουκ ολοκλήρωσε με διακριτικά κοσμήματα.

Η νύφη ήταν χαμογελαστή και δεν άφησε στιγμή το χέρι του συζύγου της ο οποίος έδειχνε κομψός με ένα κλασικό μαύρο σμόκιν.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Φεβρουάριο και γνωρίστηκε στο πλατό του Mad Men το 2014. Ωστόσο, είναι μαζί από το 2020.

Ο Χαμ είχε μιλήσει για τη Οσέολα στο Howard Stern λέγοντας ότι είναι πολύ ερωτευμένος μαζί της και θα ήθελε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί της.

«Είναι ωραίο το συναίσθημα να φροντίζεις κάποιον άλλον και να ξέρεις ότι σε φροντίζουν», είχε πει ο ηθοποιός τον Σεπτέμβριο του 2022.

Ο Χαμ εξήγησε ότι η Άννα ήταν εκείνη που τον έκανε να δει τη ζωή του αλλιώς και να σκέφτεται τον γάμο, την οικογένεια και τα παιδιά.

Ο Χαμ είχε στο παρελθόν μακροχρόνια σχέση με την ηθοποιό και σεναριογράφο Τζένιφερ Γουέστφελντ από το 1997 έως το 2015.


[There are no radio stations in the database]