Δυτική Αττική: Οι καραμπόλες φέρνουν το 4-0 της Νέας Δημοκρατίας στις έδρες – Μέσα και ο Πουλής!

26 Ιουνίου 2023

Σε ένα πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται η κατανομή των εδρών στη Δυτική Αττική όπου τελικά φαίνεται πως η Νέα Δημοκρατία θα κάνει το απόλυτο με 4 στις 4 έδρες!

Συγκεκριμένα ενώ στο 100% της ενσωμάτωσης το Υπουργείο Εσωτερικών έδινε ως τελικό αποτέλεσμα την κατανομή εδρών με 3 έδρες στη Νέα Δημοκρατία και 1 έδρα στο ΚΚΕ φαίνεται πως οι καραμπόλες στις υπόλοιπες τετραεδρικές δίνουν και την 4η έδρα στη ΝΔ, εκλέγοντας και τον Σταμάτη Πουλή!

Όπως βλέπετε στις 11.30 το βράδυ και στο 100% της ενσωμάτωσης των εκλογικών τμημάτων στην Περιφέρεια της Δυτικής Αττικής εκλεγόταν ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Τσοκάνης.

Έρχεται όμως η μεγάλη ανατροπή -όπως σας είχαμε προϊδεάσει ότι μπορεί να συμβεί- και στην επόμενη ενημέρωση στις 03:00 τα ξημερώματα -και τωρινή υπάρχουσα- μετά και την ενσωμάτωση των υπολοίπων περιφερειών, φαίνεται ότι οι καραμπόλες δίνουν την τέταρτη έδρα στην Νέα Δημοκρατία και αφήνουν την Δυτική Αττική χωρίς βουλευτή αντιπολίτευσης στα έδρανα της Βουλής.

Αυτό συμβαίνει γιατί στη σύγκριση των ποσοστών των κομμάτων της αντιπολίτευσης με τις υπόλοιπες τετραεδρικές περιφέρειες, φαίνεται πως κατέγραψαν μεγαλύτερο ποσοστό σε σχέση με την Δυτική Αττική, άρα πήραν την έδρα εκεί, αφήνοντας τα υπόλοιπα των ποσοστών να δώσουν την τελευταία έδρα στην γαλάζια παράταξη!

Τα συγκεκριμένα στοιχεία δεν έχουν διασταυρωθεί με τα επίσημα στοιχεία των Πρωτοδικείων και αναμένεται η τελική κατανομή να παιχτεί…. στην ψήφο!


[There are no radio stations in the database]