Ανησυχία στην Εθνική με Γιάννη Αντετοκούνμπο ενόψει του Μουντομπάσκετ

24 Ιουνίου 2023

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι το μεγάλο “όπλο” της Εθνικής Ελλάδας. Μετά τη διαφαινόμενη απουσία του Κώστα Σλούκα από το προσεχές Μουντομπάσκετ 2023, στην Γαλανόλευκη υπάρχει ανησυχία και για τη συμμετοχή του “Greek freak”.

Νέος και μάλιστα τεράστιος “πονοκέφαλος” για τον Δημήτρη Ιτούδη, ενόψει της συμμετοχής της Εθνικής Ελλάδας στο προσεχές Μουντομπάσκετ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φαίνεται πως έρχεται να προστεθεί στα προβλήματα της Γαλανόλευκης, μετά την διαφαινόμενη απουσία του Κώστα Σλούκα από το ρόστερ της ομάδας.

Σύμφωνα με “σενάρια” που έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες αλλά και με όσα ακούστηκαν στον “αέρα” του “Sport-fm 94,6”, ο “Greek freak” επιθυμεί να ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στις Φιλιππίνες, ωστόσο θέλει να είναι απόλυτα σίγουρος για την κατάσταση που βρίσκεται το γόνατό του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καταπόνησε πολύ το πόδι του την τελευταία σεζόν με τους Μιλγουόκι Μπακς και δεν πρόκειται να διακινδυνέψει το οτιδήποτε. Λογικά, δεν θα χρειαστεί να κάνουμε μεγάλη αναμονή, για να ξεκαθαρίσει το “τοπίο” σε αυτό το σημαντικό θέμα γα τη “Γαλανόλευκη”.


[There are no radio stations in the database]