A$AP Rocky: Αποκάλεσε την Ριάνα «σύζυγό» του

22 Ιουνίου 2023

Μια μέρα μετά την κοινή εμφάνισή στην επίδειξη μόδας της Louis Vuitton, ο A$AP Rocky αποκάλεσε τη Ριάνα «σύζυγό» του εν μέσω της εμφάνισής του στην εκδήλωση του Spotify, «Beach at Cannes Lions» στις 21 Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας του ράπερ, ο 34χρονος A$AP Rocky φρόντισε να φωνάξει στη σύντροφό και μητέρα του γιου τους, που βρισκόταν στο πλήθος.

Αποκάλεσε την έγκυο τραγουδίστρια «σύζυγό» του και της αφιέρωσε το τραγούδι του «Sundress».

«Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το τραγούδι στην όμορφη γυναίκα μου στο κτίριο!», φώναξε ο διάσημος ράπερ, όπως φαίνεται και από το βίντεο.

Ενώ βρισκόταν στο κοινό, η Ριάνα φορούσε ένα μαύρο διαφανές φόρεμα και ένα μπικίνι με παγιέτες από κάτω. Επίσης εθεάθη να κουνιέται στον ρυθμό της μουσικής και να κουνάει το κεφάλι της πάνω – κάτω.

Αμέσως μετά το βίντεο της Ριάνα και του A$AP Rocky στο διαδίκτυο, πολλοί από τους θαυμαστές έσπευσαν να σχολιάσουν και να δείξουν τη λατρεία τους στη σούπερ σταρ.

«Είναι τόσο όμορφη θεέ μου!», έγραψαν ενώ ένας τρίτος σχολίασε: «Είναι πάντα όμορφη». Ενώ, και τον A$AP Rocky σχολίασε κάποιος στο twitter λέγοντας ότι είναι «τόσο ωραίος».

Η έξοδος της Ριάνα στη συναυλία του συντρόφου της, ήταν μόλις μία ημέρα μετά το σόου της Louis Vuitton, στο οποίο το ζευγάρι τράβηξε τα βλέμματα με τα ασορτί denim ρούχα.


[There are no radio stations in the database]