«Τι να σου πω, σκότωσέ με» – Τα τελευταία λόγια του 52χρονου πριν τον πυροβολήσει πισώπλατα ο 80χρονος

21 Ιουνίου 2023

Μια «χούφτα» γης και μερικά κατσίκια ήταν το κίνητρο της δολοφονίας στην Ηλεία, καθώς ήταν αρκετά για να οπλίσουν το χέρι του 80χρονου που αφαίρεσε τη ζωή του 52χρονου πατέρα τεσσάρων παιδιών.

Υπενθυμίζεται πως το μεσημέρι της Τρίτης (20.6.2023) ένας 80χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 52χρονο γιατί τα κατσίκια του θύματος είχαν μπει στο κτήμα του. Η δολοφονία συγκλόνισε τη μικρή κοινωνία της Αγίας Τριάδας Αρχαίας Ολυμπίας στην Ηλεία. 

Σύμφωνα με το ilialive.gr κατά τη λογομαχία που είχε δράστης και θύμα, ο 52χρονος φέρεται να είπε στον 80χρονο: «Εδώ που φτάσαμε, τι να σου πω; Μου έχεις κάνει τόσα πολλά… σκότωσέ με, τι να σου πω!» και τότε ο ηλικιωμένος πυροβόλησε πισώπλατα τον 52χρονο πατέρα.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 80χρονος πήρε τηλέφωνο τον 52χρονο ζητώντας του το λόγο γιατί τα κατσίκια μπήκαν στον χωράφι του. Το θύμα πήγε στο χωράφι και αντίκρισε τον 80χρονο με την καραμπίνα.

Μιλώντας με ήπιο τόνο φέρεται να του είπε: «Τι να κάνω τώρα; Δε φταίω εγώ γι’ αυτό που έγινε… σκότωσέ με» και προσπάθησε μαζί με τον αδερφό του να μαζέψουν τα ζώα.

«Ποια ζημιά σου έκαναν τα γίδια; Να στην πληρώσω. Έχεις πει πολλά για μένα, με έχεις πει κλέφτη, μου έχεις κάνει πολλά. Τι να σου πω. Άμα είναι να με σκοτώσεις, σκότωσε με» φέρεται να είπε ο 52χρονος.

Όταν το θύμα προσπάθησε να φύγει ο 80χρονος έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του και τον σκότωσε.

Μάλιστα, ο αδερφός του θύματος προσπάθησε να τον αφοπλίσει με τον δράστη να τον πυροβολεί και αυτόν. Ωστόσο, για καλή του τύχη τα σκάγια του είχαν τελειώσει. 


[There are no radio stations in the database]