Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά το Red Bull Dance Your Style

21 Ιουνίου 2023

Ο μεγάλος ελληνικός τελικός Red Bull Dance Your Style θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά, αυτό το Σάββατο 24 Ιουνίου, στις 18:30. Πρόκειται για τον παγκόσμιο 1vs1 street dance διαγωνισμό με battles, διαφορετικά είδη street dance και 16 χορευτές που διαγωνίζονται με αναπάντεχες μουσικές!

Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο μοναδικός 12ος Πίθηκος, ενώ κατά τη διάρκεια του event θα τραγουδήσει ο Vlospa, ο οποίος θα ξεσηκώσει κοινό και χορευτές με τα τραγούδια του.

Οσοι βρεθούν στο event θα μπορούν να ψηφίσουν τον τελικό νικητή.

Red-Bull-Dance-Your-Style-2023_3day-announcement-_2_

Ο νικητής θα κερδίσει το χρυσό εισιτήριο για τον παγκόσμιο τελικό του Red Bull Dance Your Style που θα γίνει στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, στις 4 Νοεμβρίου. Εκεί θα έχει την ευκαιρία να αναμετρηθεί με κορυφαίους χορευτές από 46 χώρες!

Red-Bull-Dance-Your-Style-2023_3day-announcement-_3_

Ο διαγωνισμός είναι διασκεδαστικός, χαλαρός και απρόβλεπτος χωρίς την πίεση μιας κριτικής επιτροπής, αφού ο νικητής αναδεικνύεται από τις ψήφους των θεατών. Δεν υπάρχουν έτοιμες χορογραφίες και οι χορευτές και χορεύτριες θα πρέπει να αυτοσχεδιάζουν και να προσαρμόζουν γρήγορα το style τους στην απρόβλεπτη μουσική υπόκρουση.

Red-Bull-Dance-Your-Style-2023_3day-announcement-_4_

Με την συνδιοργάνωση του Ο.Π.Α.Ν. του Δήμου Πειραιά

Μάθε περισσότερα στο RedBull.com/DanceYourStyle
Δες live moments, video & photos στο TikTok και Instagram


[There are no radio stations in the database]