Cobra Kai: Το καστ της σειράς επανενώνεται για την τελευταία σεζόν της σειράς

19 Ιουνίου 2023

Ένα νέο βίντεο που κυκλοφόρησε από το Netflix, δίνει στους θαυμαστές μία πρώτη εικόνα από το κλίμα που επικρατεί στην έκτη και τελευταία σεζόν του επιτυχημένου «Cobra Kai».

Στο κλιπ που παρουσιάστηκε στο παγκόσμιο event Tudum, οι ηθοποιοί διαβάζουν ενθουσιασμένοι το σενάριο και το πρόγραμμα της επερχόμενης σεζόν. Η 6η σεζόν όπως αναφέρεται, αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη και πιο εκπληκτική σεζόν της σειράς, ενώ όπως αποκαλύπτεται περιμένουμε και ένα νέο όνομα του dojo.

Το Cobra Kai διαδραματίζεται 30 χρόνια μετά το Τουρνουά Καράτε Ολ Βάλεϊ του 1984 ενώ συνεχίζεται η αναπόφευκτη διαμάχη ανάμεσα στον Ντάνιελ Λαρούσο (Ραλφ Μάτσιο) και τον Τζόνι Λόρενς (Γουίλιαμ Ζάμπκα).

Μετά τα συγκλονιστικά αποτελέσματα του τουρνουά Ολ Βάλεϊ, η πέμπτη σεζόν βρήκε τον Τέρι Σίλβερ να επεκτείνει την αυτοκρατορία του Κόμπρα Κάι και να προσπαθεί να κάνει το στιλ καράτε “χωρίς έλεος” το μοναδικό παιχνίδι στην πόλη. Με τον Κριζ στη φυλακή και τον Τζόνι Λόρενς να αφήνει το καράτε στην άκρη για να επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της ζημιάς που έχει προκαλέσει, ο Ντάνιελ Λαρούσο πρέπει να καλέσει έναν παλιό φίλο για βοήθεια.


[There are no radio stations in the database]