Παιχνιδομηχανή στα χρώματα της Porsche

19 Ιουνίου 2023

Η Porsche γιορτάζει φέτος τα 75 χρόνια από την ίδρυσή της και έχει εφεύρει πολλούς τρόπους να διαδώσει το σημαντικό αυτό ορόσημο, εμπλέκοντας τομείς όπως η μόδα, οι τέχνες, ο αθλητισμός και τα videogames.

Η εταιρεία με έδρα το Τσουφενχάουζεν συνεργάστηκε με τον κολοσσό των υπολογιστών, την Microsoft, προκειμένου να δημιουργήσουν από κοινού μια επετειακή έκδοση της κονσόλας Xbox Series Xs.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία έξι διαφορετικών χρωματισμών κονσόλων Xbox, οι οποίες αντλούν έμπνευση από διάφορα αγωνιστικά μοντέλα της Porsche. Πιο συγκεκριμένα, δύο από τους χρωματισμούς έχουν αναφορά στην θρυλική 917 του Le Mans της δεκαετίας του 1970, μία από την αγωνιστική έκδοση με τα χρώματα της Martini του 1978, ενώ δεν λείπουν οι 935, 911 GT1 του 1998 και η 963, η οποία πήρε μέρος στον φετινό 24ωρο αγώνα.

Εκτός από τις κονσόλες η Microsoft έχει σχεδιάσει αντίστοιχα και τα ασύρματα χειριστήρια. Δυστυχώς οι συγκεκριμένες κονσόλες δεν θα μπορεί να τις βρει κάποιος στην λιανική, καθώς η Porsche έχει αποφασίσει να τις βάλει σε διαδικασία λαχειοφόρου αγορά στις αγορές των ΗΠΑΜεγ. Βρετανίας και Γερμανίας, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Οκτωβρίου.


[There are no radio stations in the database]