Κως: Ο Μπαγκλαντεσιανός δεν ξέρει ότι βρέθηκε η σορός της Αναστάζια

19 Ιουνίου 2023

Αρνητικός απέναντι στην κατηγορία της αρπαγής της 27χρονης Αναστάζια που βρέθηκε νεκρή στην Κω μετά από ημέρες ερευνών εμφανίζεται ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση.

«Αρνείται όλες τις κατηγορίες» δήλωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ο δικηγόρος του Μπαγκλαντεσιανού, Ζαφείρης Δρόσος, διευκρινίζοντας ότι ο πελάτης του – στην παρούσα φάση – κατηγορείται μόνο για αρπαγή και όχι για δολοφονία ή βιασμό.

Σύμφωνα με τον κ. Δρόσο η κατηγορία για τον 32χρονο είναι ότι «περιήγαγε σε στέρηση της ελευθερίας» της 27χρονης κοπέλας από την Πολωνία.

Κατά τον ίδιο ο Μπαγκλαντεσιανός ακόμα δεν έχει ενημερωθεί ότι έχει βρεθεί η σορός της άτυχης 27χρονης, κάτι που αναμένεται να γίνει από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Όπως πρόσθεσε ο δικηγόρος του 32χρονου από το Μπαγκλαντές ο πελάτης του θα ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί για το αδίκημα της αρπαγής λέγοντας ότι «αυτό θεωρώ ότι είναι το πιο σωστό. Χρειάζεται χρόνο η δικαιοσύνη και εμείς να προετοιμαστούμε».


[There are no radio stations in the database]