Απίστευτο! Και πάλι ελεύθερος ο 63χρονος παιδόφιλος – Αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος

15 Ιουνίου 2023

Απίστευτο αλλά αληθινό το γεγονός ότι βρίσκεται και πάλι ελεύθερος ο 63χρονος παιδόφιλος που συνελήφθη αρχικά στην Ομόνοια, όπου είχε δώσει ραντεβού σε 14χρονη στην οποία έστελνε άσεμνα μηνύματα και μετά συνελήφθη εκ νέου στο σπίτι του στο Κιάτο για κατοχή ναρκωτικών σε μορφή χαπιών.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθεί σε απολογία, με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει να είναι σε βαθμό πλημμελήματος.

Ο 63χρονος παιδόφιλος που ζητούσε ραντεβού από τη 14χρονη, συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στην Ομόνοια. 

Στη συνέχερια αφέθηκε ελεύθερος και μετέβη στο εξοχικό του στο Κιάτο όπου το βράδυτ ης Τρίτης η αστυνομία προχώρησε σε έλγχο κατά τον οποίο εντοπίστηκαν ναρκωτικά χάπια που δεν είχαν συνταγογραφηθεί και συνελήφθη εκ νέου. 

Στο μεταξύ, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, κάτοικος στην παλιά γειτονιά του, στα Πετράλωνα, δήλωσε ότι ο 63χρονος είχε επιτεθεί, πριν από χρόνια, στη μέση του δρόμου σε ένα κορίτσι, ηλικίας τότε 18 ετών.

Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1, «ήταν πριν από χρόνια, στις 6 το πρωί, όταν τον είδα να έχει ακινητοποιήσει, στην μέση του δρόμου, ένα νεαρό κορίτσι. Της έκανε επίθεση, χίμηξε πάνω του σαν ζώο. Φώναζε βοήθεια το κορίτσι και έτρεξα κοντά του».

«Τον άρπαξα από τον λαιμό και του λέω “ρε διάολο, τι κάνεις εκεί” και έφυγε», όπως περιέγραψε ο άνδρας, εξιστορώντας ότι η παρέμβαση του ήταν καταλυτική για την σωτηρία του κοριτσιού.

Επιπλέον φέρεται να έχει αναγνωριστεί και ως ένας από τους βιαστές της 12χρονης στον Κολωνό.

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο 63χρονος προσήλθε στο γραφείο του εισαγγελέα όπου παρέμεινε επί 20λεπτο και τελικά η διαδικασία ανεβλήθη για τη Δευτέρα καθώς δεν είχε μαζί του τα απαραίτητα έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι τα ναρκωτικά χάπια που βρέθηκαν στο σπίτι του στο Κιάτο ήταν του αδερφού του συνταγογραφημένα από γιατρό.


[There are no radio stations in the database]