Έξαλλοι με Πατούλη στη ΝΔ – “Δεν είναι δυνατόν να κατεβάζει υποψήφιο μαζί του τον Πελεγρίνη”

15 Ιουνίου 2023

Έξαλλοι είναι για άλλη μια φορά στη Νέα Δημοκρατία με τα καμώματα του νυν Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη.

Μετά την ανακοίνωση του πρώην υφυπουργού και ενεργού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδόση Πελεγρίνη ως υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Κεντρικού Τομέα Αθηνών με την παράταξή του, φαίνεται πως θα παρθούν…. σύντομα αποφάσεις, για το τι θα κάνουν με την περίπτωση του!

Πηγές κοντά στον Πρωθυπουργό μας αναφέρουν ότι για άλλη μια φορά ο Πατούλης υπέπεσε σε πολιτική γκάφα και πως “με αυτά που κάνει θα φάει πολύ σύντομα το κεφάλι του”, τονίζοντας ότι με αυτή του την απόφαση “διέβη τον Ρουβίκωνα”.

Δεν είναι δυνατόν να κατεβάζει υποψήφιο μαζί του τον Πελεγρίνη. Ο ΣΥΡΙΖΑ βουλιάζει πολιτικά και αυτός τους βάζει στο παιχνίδι της αυτοδιοίκησης από την πίσω πόρτα” μας ανέφερε κορυφαίο στέλεχος της γαλάζιας παράταξης πολύ κοντά στο πρωθυπουργικό γραφείο και η αλήθεια είναι πως η κίνηση αυτή έχει φέρει εκ νέου αντιδράσεις για τον νυν περιφερειάρχη εντός των γαλάζιων τειχών, με μερικά στελέχη μάλιστα, να ζητούν δημόσια με αναρτήσεις τους στα social media, την απομάκρυνση του Πατούλη από το κόμμα!

Τρίτη και φαρμακερή

Μετά την πρώτη τοποθέτηση για την κακοκαιρία “Ελπίδα”, ότι η Περιφέρεια ανέλαβε τις μερίδιο ευθυνών που της… αναλογεί αλλά «ο πρωθυπουργός ωραιοποίησε την κατάσταση, με την έννοια πως και άλλοι φταίνε» πετώντας βέλη σε Κυβέρνηση και Υπουργείο και την δεύτερη ατάκα για τις υποκλοπές ότι «θεωρώ αδιανόητο ο Περιφερειάρχης Αττικής να παρακολουθείται από τον οποιονδήποτε» εν μέσω πολιτικής κρίσης, έρχεται τώρα η τρίτη και φαρμακερή -για τις σχέσεις του με τον πρωθυπουργό- ανακοίνωση Πελεγρίνη, να επιταχύνει τις διαδικασίες αποφάσεων που είχαν προγραμματιστεί να… ληφθούν αργότερα εντός ΝΔ για εκείνον.

Αν κάνετε μια βόλτα σήμερα στην Πειραιώς και μιλήσετε με τα στελέχη της μπλε παράταξης, υπάρχει η αίσθηση ότι ο παντοδύναμος εντός του κόμματος του, Κυριάκος Μητσοτάκης, αυτή την φορά πάει να ξεμπερδέψει μια και καλή με τον Πατούλη ως γαλάζιο στέλεχος.

Το μόνο βέβαιο είναι πως αν ο Μητσοτάκης περίμενε αυτή την διαφορά του 21% στην κάλπη της 21ης Μαΐου, θα είχε προχωρήσει ήδη στην ανακοίνωση… στήριξης δυνατού υποψηφίου απέναντι του.

Ο επόμενος

Δεν είναι μυστικό ότι ακόμα σιγοψιθυρίζεται το όνομα του Νίκου Χαρδαλιά ως πιθανού υποψηφίου Περιφερειάρχη με την απόλυτη στήριξη της ΝΔ και του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά η αλήθεια είναι πως πλέον είναι αργά για τέτοιες κινήσεις και οι όποιες ζυμώσεις γίνου με φόντο τον εκτοπισμό Πατούλη, θα είναι για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση στην Περιφέρεια Αττικής.

Πάντως εμείς μαθαίνουμε ότι δεν θα είναι ο Χαρδαλιάς ο εκλεκτός που θα πετάξει εκτός γαλάζιου κάδρου τον Πατούλη στις επόμενες εκλογές.

Κάποιο άλλο κορυφαίο γαλάζιο αυτοδιοικητικό στέλεχος με μεγάλη εμπειρία και φυσικά.. αποδοχή από τους νεοδημοκράτες θα επιλεγεί αλλά αυτά δεν είναι της παρούσης.


[There are no radio stations in the database]