Αντλίες θερμότητας: Η λύση για οικονομική θέρμανση και ψύξη όλο το χρόνο

13 Ιουνίου 2023

«Μα να σκεφτώ για αντλίες θερμότητας από τώρα;». Ναι. Γιατί οι αντλίες θερμότητάς είναι για… όλο το χρόνο!

Με την κατάσταση στο χώρο της ενέργειας ρευστή και επειδή κανείς δεν θέλει να περάσει το άγχος και την αγωνία του περασμένου χειμώνα, τώρα είναι η ώρα να σκεφτείτε τον καλύτερο τρόπο για να κάνετε οικονομία, χωρίς να ρισκάρετε τη θέρμανση ή την ψύξη του σπιτιού σας.

Πώς θα έχετε θέρμανση το χειμώνα χωρίς να φύγει όλος ο μισθός σε ρεύμα, πετρέλαιο ή φυσικό αέριο; Πώς θα έχετε δροσιά το καλοκαίρι χωρίς να… προσφέρετε υπερέσοδα στους παρόχους ενέργειας;

Η νέα λύση στη θέρμανση και την ψύξη είναι οι αντλίες θερμότητας. Το οικονομικότερο σύστημα θέρμανσης, σύμφωνα με μελέτη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου το 2022, που έχει χαμηλό κόστος συντήρησης και άμεση απόσβεση.

Είναι η πιο ολοκληρωμένη λύση για θέρμανση / ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού, μια λύση φιλική προς το περιβάλλον που προσφέρει ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού σας. 

Αν λοιπόν αποφασίσετε πως είναι η ώρα να κάνετε το μεγάλο βήμα, η Inventor είναι εδώ για να σας κάνει την επιλογή ακόμη πιο εύκολη! Με τις αντλίες θερμότητας Inventor θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο της συσκευής για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τι σημαίνει αυτό;

  • Γρήγορη παραγωγή ζεστού νερού για να έχουμε εύκολα και γρήγορα ζεστό νερό ακόμη και σε περιπτώσεις άμεσης ζήτησης
  • Χειριστήριο με ελληνικό μενού για εύκολη διαχείριση της συσκευής με σημαντικό αριθμό λειτουργιών, όπως ο εβδομαδιαίος προγραμματισμός, η λειτουργία ECO και η λειτουργία διακοπών
  • Wi-Fi για απομακρυσμένη διαχείριση της συσκευής

Οι αντλίες θερμότητας Inventor έχουν υψηλή απόδοση ακόμα και σε ακραίες θερμοκρασίες (-25oC) και έχουν ενεργειακή κλάση Α+++.

Ανάλογα με τις ανάγκες σας και τις ανάγκες του χώρου σας, οι αντλίες θερμότητας Inventor υπάρχουν άμεσα διαθέσιμες, σε πολλά μοντέλα, διαιρούμενου και ενιαίου τύπου. Έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν να εγκατασταθούν εύκολα και μπορούν να συνδεθούν με θερμαντικά σώματα που ήδη έχετε και το δίκτυο των σωληνώσεων του σπιτιού χωρίς… μερεμέτια!

Και το κυριότερο; Οι υψηλής ενεργειακής κλάσης μονάδες της Inventor είναι άμεσα διαθέσιμες και συμμετέχουν στα προγράμματα Εξοικονομώ-Αυτονομώ και Εξοικονομώ 2021 που είναι σε εξέλιξη, ενώ εμπίπτουν στις υψηλότερες κατηγορίες χρηματοδότησης (ισχύει και για μονάδες που εμπίπτουν στις κατηγορίες >14kW και >20kW).

Έχουν, επίσης, πιστοποίηση Keymark που εγγυάται πως τα προϊόντα έχουν ελεγχθεί και είναι εναρμονισμένα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας!

Όποιος ενδιαφέρεται για αντλίες θερμότητας Inventor, μπορεί να επικοινωνήσει με την εταιρία, συμπληρώνοντας τη φόρμα στη σελίδα: https://www.inventoraircondition.gr/antlies-thermotitas-split-monoblock.


[There are no radio stations in the database]