Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξεκαθαρίζει για τον Mente Fuerte: «Δεν είμαστε καν φίλοι»

11 Ιουνίου 2023

Τέλος στις φήμες που τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Mente Fuerte αποφάσισε να βάλει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου λέγοντας πως «όλο αυτό έχει παρερμηνευτεί» και τόνισε πως «δεν είναι καν φίλοι» αλλά απλοί γνωστοί.

Συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στην κάμερα του Open Weekend σχολιάζοντας όσα λέγονται ότι είναι ζευγάρι με τον Mente Fuerte: «Με ενοχλούν αυτά που γράφονται. Είμαι γενικά ευγενική και υπομονετική σαν άνθρωπος, δέχομαι την κριτική αλλά σε κάποιο σημείο γίνεται προσβλητικό απέναντί μου».

«Με τον Γιώργο, τον Mente Fuerte, έχουμε μιλήσει για αυτό. Γνωριστήκαμε από κοινή παρέα και δεν είμαστε καν φίλοι, είμαστε απλά γνωστοί», ξεκαθάρισε.

«Όλο αυτό έχει παρερμηνευτεί. Είναι πολύ άσχημο να λέγονται τέτοια πράγματα για τη Μαρία που είναι σε σχέση με τον Γιώργο αλλά και για τον Στάθη, που ήταν σε σχέση με εμένα», συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση αν είναι έτοιμη να ερωτευτεί ξανά η ίδια αναφέρει: «Η Αλεξάνδρα προς το παρόν θέλει χρόνο για τον εαυτό της, να μείνει μόνη της, να δει τις φίλες και τους φίλους της και να δουλέψει. Έχω πολλή όρεξη για δουλειά, ο έρωτας δεν είναι σε πρώτο πλάνο».


[There are no radio stations in the database]