Εθνική Ελλάδας: Χωρίς απρόοπτα η προπόνηση

10 Ιουνίου 2023

Η Εθνική Ελλάδα ποδοσφαίρου προετοιμάζεται για τους επερχόμενους αγώνες τις με την Ιρλανδία και την Γαλλία στο πλαίσιο των προκριματικών για το EURO 2024, με τους Έλληνες διεθνείς να προπονούνται χωρίς να υπάρχουν προβλήματα το Σάββατο (10/06).

Η Εθνική Ελλάδας έχει μπροστά της δυο κομβικά και άκρως απαιτητικά παιχνίδια ενόψει των προκριματικών για το EURO 2024, με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές να έχουν προγραμματισμένη προπόνηση το Σάββατο (10/06) στο γήπεδο «Γ.Καμάρας» στην Ριζούπολη, στην οποία συμμετείχαν άπαντες κανονικά, δίχως να υπάρχουν απρόοπτα.

Κάτι το οποίο ευχαριστεί ιδιαίτερα τον ομοσπονδιακό μας προπονητή Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζει προβλήματα αναφορικά με τις επιλογές του.

Η ανακοίνωση της Εθνικής Ελλάδας

«Ολοκληρώθηκε η 2η εβδομάδα προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας για τους αγώνες της με την Ιρλανδία (16/6) και την Γαλλία (19/6) για την προκριματική φάση του EURO 2024.

Στην προπόνηση του Σαββάτου, η οποία που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο «Γ. Καμάρας», συμμετείχαν οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Παντελής Χατζηδιάκος, Κώστας Τσιμίκας, Γιάννης Παπανικολάου, Δημήτρης Λημνιός, Βαγγέλης Παυλίδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Τάσος Μπακασέτας, Μανώλης Σιώπης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Την Κυριακή 11/6 οι διεθνείς έχουν ρεπό και η αποστολή θα συγκεντρωθεί εκ νέου την Δευτέρα 12/6 το πρωί για το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας ενόψει των παιχνιδιών για τα European Qualifiers.

Η προπόνηση της Δευτέρας είναι προγραμματισμένη για τις 18:30 στο «Γ. Καμάρας» και θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό.»


[There are no radio stations in the database]