Σακίρα: Επέστρεψε στον… τόπο του εγκλήματος έναν χρόνο μετά τον χωρισμό της με τον Πικέ

5 Ιουνίου 2023

Η Σακίρα είχε μια πολύ ταραχώδη χρονιά. Πριν από έναν χρόνο στις 4 Ιουνίου 2022, η Κολομβιανή τραγουδίστρια και ο Ζεράρ Πικέ ανακοίνωσαν δημόσια τη διάλυση της σχέσης τους, μετά από 12 κοινής πορείας.

«Με λύπη μας επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε. Για την ευημερία των παιδιών μας, τα οποία αποτελούν την πρώτη μας προτεραιότητα, ζητάμε σεβασμό στην ιδιωτική τους ζωή. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας», ανέφερε η ανακοίνωση του ζευγαριού.

Ένα χρόνο μετά, οι ζωές τους έχουν αλλάξει πολύ. Τώρα, η Σακίρα έχει μετακομίσει με τους γιους της, Μίλαν και Σάσα, στο Μαϊάμι, όπου απολαμβάνει μια έντονη κοινωνική ζωή. Ο Πικέ, από την άλλη, φαίνεται ευτυχισμένος στη σχέση του με την Κλάρα Τσιά.

Ωστόσο, είναι γνωστό ότι η χρονιά που πέρασε δεν ήταν ακριβώς ρόδινη για το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι. Από τη στιγμή που έκαναν γνωστό τον χωρισμό τους, οι συγκρούσεις και τα αλληλοκαρφώματα έπεφταν βροχή.

Η Σακίρα επέστρεψε στη Βαρκελώνη
Τώρα, η Κολομβιανή τραγουδίστρια επέστρεψε στη Βαρκελώνη με τα δύο της παιδιά, μόλις δύο μήνες μετά τη μετακόμισή της στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Σακίρα έκανε μια αιφνιδιαστική επιστροφή στην πόλη που έμενε για χρόνια συνοδευόμενη από τον αδελφό της Tonino για να παραδώσει τους γιους της, στον πατέρα τους αυτοπροσώπως, στο πλαίσιο της συμφωνίας που έχουν κάνει μεταξύ τους.

Αυτό που κανείς δεν περίμενε ήταν το ενδεχόμενο οι δύο τους να συναντηθούν στο paddock της πίστας της Βαρκελώνης, όπου διεξήχθη το Σαββατοκύριακο το ισπανικό GP της F1. Τόσο η Σακίρα όσο και ο Πικέ ήταν στη λίστα των VIP καλεσμένων που παρακολουθούσαν τον αγώνα της Κυριακής.

Όλοι περίμεναν τη συνάντηση η οποία δεν έγινε ποτέ καθώς η Σακίρα έκανε την εμφάνισή της στην πίστα της Βαρκελώνης και μάλιστα δήλωσε «χαρούμενη», ενώ ο Πικέ δεν εμφανίστκε προφανώς για να μην ρίξει και άλλο λάδι στη φωτιά.

Ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να μην εμφανιστεί στο Μοντμέλο, ή τουλάχιστον όχι δημοσίως, καθώς δεν απαθανατίστηκε ούτε από τα μέσα ενημέρωσης ούτε από τους οπαδούς που επισκέφθηκαν το Circuit de Catalunya την Κυριακή.


[There are no radio stations in the database]