«Έπεσε» η Τράπεζα Θεμάτων – Άνω κάτω οι εξετάσεις στα σχολεία

29 Μαΐου 2023

Αλαλούμ επικράτησε στα σχολεία το πρωί της Δευτέρας (29/05) καθώς «έπεσε» το σύστημα της Τράπεζας Θεμάτων και οι καθηγητές δεν μπορούσαν να αντλήσουν θέματα που ήθελαν να βάλουν στους μαθητές για τις ενδοσχολικές εξετάσεις.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων του ΙΕΠ «έπεσε» τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα τα σχολεία να μην μπορούν να αντλήσουν τα θέματα μέχρι και 2 ή 3 ώρες πριν την έναρξη των ενδοσχολικών εξετάσεων, ανάλογα με το μάθημα στο οποίο διαγωνίζονται οι μαθητές.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, την ημέρα των ενδοσχολικών εξετάσεων οι διευθυντές και οι καθηγητές των σχολείων αντλούν θέματα από την Τράπεζα Θεμάτων έως και 2 ώρες πριν την έναρξη των εξετάσεων και έως και 3 ώρες για τα μαθήματα της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας/Αρχαίων Ελληνικών, των Αγγλικών και της Νέας Ελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας/Νέων Ελληνικών, καθώς και για τα μαθήματα Σχεδιαστικού Περιεχομένου.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, τα θέματα των προαγωγικών, επαναληπτικών και απολυτήριων εξετάσεων των Λυκείων γίνονται με θέματα από την Τράπεζα Θεμάτων.


[There are no radio stations in the database]