Εξαφανίστηκε από τη Δάφνη η 13χρονη Χατίς – Μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό της

26 Μαΐου 2023

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση στη Δάφνη για τον εντοπισμό μιας 13χρονης της οποίας χάθηκαν τα ίχνη το μεσημέρι της Πέμπτης (25.05.2023).

Συγκεκριμένα στις 13:30, εξαφανίστηκε από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων προσφύγων στη Δάφνη, η Χατίς Τζαφέρ 13 ετών, συριακής καταγωγής.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση σήμερα 25/05/2023 και άμεσα προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν εισαγγελικής εντολής καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Χατίς Τζαφέρ έχει ύψος 1.55 μ., κανονικό βάρος, καστανά μαλλιά με δύο ξανθές ανταύγειες και ανοιχτά καστανά μάτια. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι και λευκή μπλούζα με στάμπα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.


[There are no radio stations in the database]