Νέα δεδομένα μετά την καταγγελία της 7χρονης για άγριο bullying – Τι εξετάζουν οι Αρχές

26 Μαΐου 2023

Όλα τα ενδεχόμενα για το τι πραγματικά συνέβη στο Δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου εξετάζουν οι αξιωματικοί του Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, για να λύσουν το μυστήριο με την καταγγελία για άγριο bullying σε βάρος μίας 7χρονης μαθήτριας.

Η μικρή υποστήριξε πως τρία παιδιά από την Δ’ Δημοτικού την έσυραν στις τουαλέτες του σχολείου, όπου την έδεσαν και τη φίμωσαν με χαρτοταινία. Όμως στους profilers του Ανηλίκων έκανε εντύπωση το γεγονός ότι κανένας δεν αντελήφθη το παραμικρό και αργά το μεσημέρι, όταν η μητέρα της πήγε να την πάρει από το σχολείο, το κοριτσάκι της περιέγραψε πως – κατά τη γνώμη της – είχαν συμβεί τα φρικτά αυτά γεγονότα.

Παράλληλα, δεν βρέθηκαν οι χαρτοταινίες με τις οποίες υποστήριξε ότι την έδεσαν και όταν οι αστυνομικοί την ρώτησαν που είναι, είπε ότι λύθηκε μόνη της και τα πέταξε. Όμως παρά την έρευνα των αρχών, στον κάδο που τους υπέδειξε, τα πειστήρια δεν βρέθηκαν πουθενά. Το παιδί μέχρι αργά χθες το βράδυ που εξεταζόταν από τους ψυχολόγους στο ειδικό δωμάτιο με τον αριθμό 8 του 8ου ορόφου της ΓΑΔΑ, έπεσε σε πολλές ασάφειες και αντιφάσεις. Κάτι που υποχρεώνει τους έμπειρους αξιωματικούς να ψάξουν όλα τα ενδεχόμενα για την περίεργη αυτή υπόθεση.


[There are no radio stations in the database]