Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Μετακομίζουν μόνιμα στην Κύπρο

20 Μαΐου 2023

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση πρόκειται να αποχαιρετήσουν την Ελλάδα και να μετακομίσουν μόνιμα στην Κύπρο.

Ο γνωστός μουσικός και θεατρικός παραγωγός μίλησε το πρωί της Παρασκευής 19 Μαΐου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε τα πλάνα με τη σύζυγό του.

Όπως ανέφερε, το ζευγάρι αποφάσισε να ιδρύσει μια καλλιτεχνική σχολή στη Λεμεσό πραγματοποιώντας με αυτόν τον τρόπο το όνειρο που είχε ο ίδιος από παιδί.

Σχετικά πλάνα από το κτίριο προβλήθηκαν στην εκπομπή και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε: «Είναι μια καλλιτεχνική σχολή που την ονειρευόμουν από μικρός. Εκεί θα στεγάσουμε τη μουσική, το θέατρο, τον χορό, τη ζωγραφική. Όλες τις τέχνες».

«Θα γίνεται και ολοήμερη απασχόληση για παιδιά που μπορούν να μας εμπιστευτούν και να γεμίσουν τις ώρες τους. Θα είμαστε εκεί. Θα διδάσκουμε και οι δυο και μια ομάδα ανθρώπων που προάγουν την τέχνη και τον πολιτισμό. Θα βοηθάμε και τα παιδιά με τη μελέτη των μαθημάτων τους των σχολικών. Θα εστιάσουμε στα καλλιτεχνικά, αλλά θα είναι και ένας χώρος που τα παιδιά με εξωτερικούς συνεργάτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλο το φάσμα των μαθημάτων. Η Ιλάειρα θα διδάσκει αυτό που έχει σπουδάσει, life coach. Είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό για τα παιδιά, για τη ψυχή τους, για τη ζωή τους, για τα όνειρά τους», πρόσθεσε στο τέλος ο γνωστός μουσικός.


[There are no radio stations in the database]