Χάρι Στάιλς: Έχει έρθει πολύ κοντά με το μοντέλο της Victoria’s Secret Κάντις Σουάνπολ

19 Μαΐου 2023

Ο Χάρι Στάιλς, ο διεθνώς γνωστός τραγουδιστής και πρώην μέλος των One Direction, έχει γοητεύσει το κοινό όχι μόνο με τη μουσική του αλλά και με την ερωτική του ζωή, ενώ νέα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν γράφουν ότι έχει έρθει πολύ κοντά με την Κάντις Σουάνπολ.

Με την πάροδο των ετών, έχει συνδεθεί ρομαντικά με πολλά μοντέλα της Victoria’s Secret, κατακτώντας τον τίτλο του καρδιοκατακτητή. Από σύντομες περιπέτειες μέχρι πιο σοβαρές σχέσεις, η ιστορία των ραντεβού του Στάιλς έχει συχνά συνδεθεί με αυτούς τους «αγγέλους». Παρακάτω ακολουθεί μια πιο προσεκτική ματιά στις προηγούμενες σχέσεις του και στις πρόσφατες φήμες γύρω από τη νέα του σέση με ένα άλλο μοντέλο της Victoria’s Secret, την Κάντις Σουάνπολ.

Μια ιστορία αγγέλων

Ο Χάρι Στάιλς δεν ήταν ποτέ ντροπαλός για την έλξη του προς τα μοντέλα της Victoria’s Secret. Οι ρομαντικές του περιπέτειες φέρεται να περιλαμβάνουν τις Κένταλ ΤζένερΚάρα Ντελεβίν, Ναντίν Λέοπολντ, Σάρα Σαμπέο, Τζιόρτζια Φάουλερ και Καμίλ Ρόου, πριν από τη διετή σχέση του με την ηθοποιό Ολίβια Γουάιλντ.

shutterstock_1120931012

Ένα από τα πρώτα μοντέλα της Victoria’s Secret που συνδέθηκαν με τον Στάιλς ήταν η Κάρα Ντελεβίν. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2012 και φέρεται να αναζωπυρώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2013. Αν και το ειδύλλιό τους ήταν βραχύβιο, παρέμειναν στενοί φίλοι.

Μετά την Ντελεβίν, ο Στάιλς έβγαινε για λίγο με την Κένταλ Τζένερ και το ζευγάρι επιβεβαίωσε τη σχέση του κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών του 2013. Ωστόσο, το ζευγάρι αποφάσισε να επικεντρωθεί στην καριέρα του και χώρισαν οι δρόμοι τους μετά από τρεις μήνες.

Η Ναντίν Λέοπολντ, ένα άλλο μοντέλο της Victoria’s Secret, τράβηξε την προσοχή του Στάιλς, αλλά η σχέση τους ήταν βραχύβια λόγω της σύγκρουσης των επαγγελματικών προγραμμάτων.

Το 2015, η ερωτική ζωή του Χάρι φαινόταν ιδιαίτερα πολυάσχολη. Συνδέθηκε τόσο με τη Σάρα Σαμπέο όσο και με τη Τζιόρτζια Φάουλερ. Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι εθεάθη αγκαλιά με τη Σαμπέο κατά τη διάρκεια ενός πάρτι τον Ιούνιο, ενώ η επιτυχία του τραγουδιού «Kiwi» φημολογείται ότι ήταν εμπνευσμένη από τη Φάουλερ.

Η Καμίλ Ρόου έγινε το έκτο μοντέλο της Victoria’s Secret που συνδέθηκε με τον Στάιλς. Αν και ποτέ δεν επιβεβαίωσαν δημοσίως το ειδύλλιό τους, φέρεται να γνωρίστηκαν μέσω της κοινής φίλης Αλέξα Τσανγκ. Η σχέση τους διήρκεσε περίπου ένα χρόνο πριν τελειώσει τον Ιούλιο του 2018.

Ο Χάρι Στάιλς και η Κάντις Σουάνπολ

Σήμερα, ο Στάιλς βρίσκεται και πάλι συνδεδεμένος με ένα μοντέλο της Victoria’s Secret. Οι αναφορές δείχνουν ότι έχει έρθει κοντά με την Κάντις Σουάνπολ, την οποία γνώρισε αρχικά το 2017 κατά τη διάρκεια της επίδειξης της Victoria’s Secret στη Σαγκάη.

339848146_178384225036622_5534136751879582745_n

Η ιδιότητα του Στάιλς ως ένας από τους μεγαλύτερους μουσικούς σούπερ σταρ στον κόσμο αναμφίβολα προσελκύει την προσοχή των supermodels. Με ένα ιστορικό γνωριμιών με μοντέλα της Victoria’s Secret, συμπεριλαμβανομένων άλλων έξι που έχουν περπατήσει στα fashion shows τους, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Σουάνπολ φημολογείται ότι ενδιαφέρεται γι’ αυτόν, καθώς είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα αγγελάκια της Victoria’s Secret.

327253691_936928877330313_2342259237170640726_n

Η ερωτική ζωή του Στάιλς ήταν πάντα αντικείμενο ζωηρής συζήτησης και οι σχέσεις του με τα μοντέλα της Victoria’s Secret ρίχνουν συχνά λάδι στη φωτιά. Από την Κένταλ Τζένερ μέχρι την Κάρα Ντελεβίν, τη Ναντίν Λέοπολντ, τη Σάρα Σαμπέο, τη Τζιόρτζια Φάουλερ και την Καμίλ Ρόου, αυτοί οι όμορφοι άγγελοι έχουν αφήσει το σημάδι τους στη ρομαντική του ιστορία. Τώρα, οι φήμες στροβιλίζονται γύρω από την αναφερόμενη εγγύτητα του διάσημου τραγουδιστή με τη Σουάνπολ , ένα άλλο εντυπωσιακό μοντέλο της Victoria’s Secret.

shutterstock_88966945_2

Ενώ η φύση των σχέσεων του Στάιλς και η τρέχουσα κατάστασή του μπορεί να αλλάζει συνεχώς, ένα πράγμα είναι σίγουρο: η γοητεία και το ταλέντο του συνεχίζουν να γοητεύουν τόσο τους θαυμαστές του όσο και εκείνους που βρίσκονται στον κόσμο της μόδας. Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, θα είναι ενδιαφέρον να δει ο κόσμος αν ο Στάιλς και η Σουάνπολ επισημοποιήσουν τη σχέση τους, προσθέτοντας ένα ακόμη κεφάλαιο στη συναρπαστική ερωτική ζωή του τραγουδιστή.


[There are no radio stations in the database]