Τις τελευταίες δύο προεκλογικές ομιλίες του πραγματοποίησε ο Θανάσης Μπούρας

19 Μαΐου 2023

Τις δυο τελευταίες προεκλογικές ομιλίες του πραγματοποίησε εχθές το βράδυ ο κ. Μπούρας, Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής ΝΔ Δυτικής Αττικής. Πλήθος συμπολιτών του τον υποδέχτηκαν θερμά και του δήλωσαν την αμέριστη στήριξή τους και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του, που του δίνει τη δύναμη να τους εκπροσωπεί επάξια τόσο μέσα στη Βουλή, όσο και στη Δυτική Αττική.

Οι συμπολίτες του τον άκουσαν με μεγάλο ενδιαφέρον όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο κυβερνητικό έργο της τετραετίας που πέρασε αλλά και στο έργο που έκανε ο ίδιος στην περιοχή διαχρονικά.

Ο κος Μπούρας ήταν και είναι πάντα παρών σε όλα τα θέματα που τους απασχολούν. Ως Νομάρχης, ως Βουλευτής, ως Υφυπουργός αλλά και ως Αντιπρόεδρος της Βουλής τον Ελλήνων μάχεται δυναμικά για μια καλύτερη Δυτική Αττική για όλους. Η διαχρονική προσφορά του στην περιοχή είναι αδιαμφισβήτητη από όλες τις θέσεις που υπηρέτησε.

Ο κ. Μπούρας μιλώντας έστειλε μήνυμα νίκης και συσπείρωσης στην τελική ευθεία προς τις εκλογές της 21ης Μαΐου και δήλωσε συγκινημένος από την θερμή παρουσία των συμπολιτών του. «Ήμουν, είμαι και θα είμαι, στο πλευρό σας. Κυκλοφορώ κάθε μέρα ανάμεσά σας. Μιλάω καθημερινά μαζί σας. Όπλα μου είναι η σκληρή δουλειά, η πείρα, το ήθος και η αποτελεσματικότητα. Γιατί η εμπειρία γεννάει νέες και υλοποιήσιμες ιδέες στην πολιτική.” τόνισε καταχειροκροτούμενος από τους φίλους του.

Κλείνοντας, ο κ. Μπούρας ευχαρίστησε όλες και όλους για τη στήριξή τους που του δίνει δύναμη και δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία στις 21 Μαΐου θα είναι Κυβέρνηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός και ο Θανάσης Μπούρας ο δικός τους Βουλευτής στη Δυτική Αττική. Και τους κάλεσε να κάνουν αγώνα για τη Νέα Δημοκρατία και για το φίλο τους το Θανάση Μπούρα.


[There are no radio stations in the database]