Πουλής: «Στα Ναυπηγεία Ελευσίνας χτυπά η καρδιά της ανάπτυξης του τόπου μας»

19 Μαΐου 2023

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. Δυτικής Αττικής Σταμάτης Πουλής κατά την διάρκεια της επίσκεψής του  ανέφερε: “Η τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου με βρίσκει στα Ναυπηγεία Ελευσίνας. Εδώ που πραγματικά χτυπά η καρδιά της ανάπτυξης του τόπου μας.

Η προχθεσινή  δε εξέλιξη της έγκρισης χρηματοδότησης  της DFC προς την ΟΝΕΧ Shipyards για το Σχέδιο Εξυγίανσης  – με 125 εκατ. δολάρια δηλαδή με περισσότερα ακόμα χρήματα  από όσα είχαν αρχικώς προβλεφθεί – είναι εξαιρετική και επιβεβαιώνει την επιτυχία του μεγάλου αυτού εμβληματικού έργου. 

Σήμερα  που βρισκόμαστε εδώ πραγματοποιούνται: 

  • Eργασίες αποκατάστασης των δεξαμενών. 
  •  εργασίες  συντήρησης και αποκατάστασης του  μηχανολογικό και τεχνολογικού εξοπλισμού. 
  •  Επισκευάζονται, αποκαθίστανται και συντηρούνται μηχανήματα που είχαν να δουλέψουν 20 χρόνια.  
  • Εκτελούνται έργα περιβαλλοντικής αποκατάστασης.  

Ταυτόχρονα  τα Ναυπηγεία Ελευσίνας έχουν υποδεχθεί  18 συνολικά πλοία, έως και σήμερα για επισκευή και συντήρηση. 

Είναι μια τεράστια επιτυχία της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και της εντατικής δουλειάς του Α. Γεωργιάδη και του Ν. Παπαθανάση και βεβαίως των εργαζομένων των Ναυπηγείων που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια.  

Από την πλευρά μου αισθάνομαι υπερηφάνεια  για την συμμετοχή μου τα τελευταία 3 χρόνια σε όλη  αυτήν την προσπάθεια και ταυτόχρονα ικανοποίηση που βλέπουμε την συγκίνηση και τα χαμόγελα στα πρόσωπα των εργαζομένων  και των οικογενειών τους. Τους ευχαριστώ θερμά για την υπομονή που επέδειξαν όλο το προηγούμενο διάστημα αλλά και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην κοινή μας  προσπάθεια 

Προχωράμε για την Δυτική Αττική που μας αξίζει. Ενωμένοι όλοι μαζί!” 


[There are no radio stations in the database]