Πουλής: «Θέλω να είμαι  αποτελεσματικός ώστε  να λύνω τα προβλήματα που σας  ταλαιπωρούν»

19 Μαΐου 2023

Την τελευταία  προεκλογική του συγκέντρωση  πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. Σταμάτης Πουλής,  στα Άνω Λιόσια, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου “Μελίνα Μερκούρη”. 

“Το παιδί της Φυλής, ο Σταμάτης Πουλής στον δρόμο για την Βουλή” ήταν το σύνθημα που κυριάρχησε στην προεκλογική του εκδήλωση η οποία ήταν συγκλονιστική τόσο σε επίπεδο κόσμου όσο και παλμό. 

Και η πραγματικότητα είναι ότι ο Σταμάτης Πουλής, αν και δεν ήταν βουλευτής  όλο το προηγούμενο διάστημα, δούλεψε όσο κανένας άλλος για την περιοχή της Φυλής αλλά και ευρύτερα για  την Δυτική Αττική. 

 Ειδικότερα: 

  • Η δημιουργία της Φοιτητούπολης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, στην περιοχή του Πάρκου Πόλης στα Άνω Λιόσια που θα στεγάζει 1.100 φοιτητές και θα δώσει πνοή στην τοπική οικονομία με εκτιμώμενο τζίρο ετησίως 7 εκατ. ευρώ 
  • Η ανάπλαση και αξιοποίηση αποκαταστημένων κυτάρων ΧΔΑ- ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων, Φυλής– Δημιουργίας Περιβαλλοντικού Πάρκου και Πάρκου ανανεώσιμων πηγών ενέργειας που θα δώσει δωρεάν ρεύμα σε 5.500 νοικοκυριά από το 2024. 

είναι μερικά από τα έργα  πάνω στα οποία εργάσθηκε και τα οποία οι πολίτες του Δήμου Φυλής έχουν δει να υλοποιούνται προς όφελος τους και προς όφελος της κοινωνίας. 

Θα μπορούσε να λεχθεί ότι κανένας άλλος πολιτικός τα τελευταία χρόνια δεν έχει σκύψει τόσο πολύ στην περιοχή αυτή, προσπαθώντας να την αναβαθμίσει και να δώσει λύσεις στα σημαντικά της προβλήματα όσο ο Σταμάτης Πουλής και ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος από την πρώτη στιγμή έθεσε σε προτεραιότητα την υλοιποίηση και την χρηματοδότηση  των μεγάλων αυτών έργων. 

Παράλληλα δεσμεύθηκε να συνεχίσει να εργάζεται στον τόπο του ώστε να ολοκληρωθούν τόσο τα σημαντικά έργα υποδομής που χρειάζεται η περιοχή όσο και να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε για την δημιουργία Κέντρου Υγείας στην Δυτική Αττική  που έχουν ανάγκη οι πολίτες της περιοχής  

Τον Υποψήφιο Βουλευτή της Ν.Δ. Δυτικής Αττικής προλόγισε στην τελευταία του αυτή προεκλογική ομιλία, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής κ. Καλδής, σε μία κίνηση ιδιαίτερου συμβολισμού για την συνεργασία που είχαν όλο το προηγούμενο διάστημα, τόσο με τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Παππού όσο και με τον ίδιο τον Σταμάτη Πουλή για το εμβληματικό έργο της Δημιουργίας Φοιτητικών Εστιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, στα Άνω Λιόσια. Μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον Σταμάτη Πουλή και τον αγώνα που έδωσαν μαζί ώστε οι Φοιτητικές Εστίες  του Π.Α.Δ.Α. να γίνουν στην περιοχή των Άνω Λιοσίων. 

Ο Σταμάτης Πουλής  στην συνέχεια πήρε τον λόγο, μιλώντας για τα μεγάλα, τα εμβληματικά έργα που υλοποιούνται στην Δυτική Αττική. Μίλησε για το γεγονός ότι η περιοχή αυτή αρχίζει να βγαίνει σταδιακά από την απομόνωση και τον κοινωνικό αποκλεισμό και να διεκδικεί αυτά που της αναλογούν και της αξίζουν.  

Ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Φυλής κ. Χρήστο Παππού που του έδωσε την ευκαιρία να δουλέψει για τον Δήμο Φυλής και τον χαρακτήρισε ως έναν από τους καλύτερους Δημάρχους που έχει η χώρα μας .  

Μίλησε για την  επαναλειτουργία των Ναυπηγείων Ελευσίνας ένα εμβληματικό επίσης  έργο στο οποίο εργάσθηκε  με όλες του τις δυνάμεις δίπλα στον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και είδε πραγματικά την ευτυχία και την πραγματική δικαίωση του μόχθου στα πρόσωπα των εργαζομένων των Ναυπηγείων.  Οι Εργαζόμενοι των Ναυπηγείων στάθηκαν όρθιοι, άντεξαν και τώρα κοιτούν με αισιοδοξία το μέλλον τους, με προοπτική για τους ίδιους και της οικογένειές τους, με ελπίδα για το αύριο και με πρόοδο για τις ζωές τους. Ένα έργο που θα δώσει ζωή στην Δυτική Αττική. 

Μίλησε για τα μεγάλα έργα υποδομών που πρέπει να γίνουν ώστε η Δυτική Αττική να είναι πλέον ισότιμος εταίρος ανάμεσα στις άλλες περιοχής της Αττικής, λαμβάνοντας το μερίδιο της ανάπτυξης που της αναλογεί. 

Μίλησε για το μεγάλο ζήτημα της ασφάλειας  της ζωής των κατοίκων και των περιουσιών τους. Δεν μάσησε τα λόγια του και τόνισε την ανάγκη να πάρουμε πρωτοβουλίες αντί να καθόμαστε να κοιτάμε αμέτοχοι τόσο τις επιθέσεις που δέχονται απλοί πολίτες αλλά και τις λεηλασίες που υφίστανται οι επιχειρήσεις από  παραβατικές ομάδες που  βρίσκονται στην περιοχή. 

Σε αυτό το πλαίσιο δεσμεύθηκε ότι θα αναλάβει, ως βουλευτής της επόμενης Βουλής, σχετική νομοθετική  πρωτοβουλία που θα περιλαμβάνει την αυστηροποίηση των ποινών για όσους βρίσκονται σε μόνιμη παραβατική συμπεριφορά, βάζοντας τέλος στα  συνεχή φαινόμενα βανδαλισμών δημόσιων και ιδιωτικών περιουσιών και παράλληλα ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων της περιοχής. 

Μίλησε για την ανάγκη δημιουργίας Κέντρου Υγείας που θα προσφέρει υψηλές υπηρεσίες στον κόσμο της Δυτικής Αττικής 

Μίλησε για την δημιουργία του Διαμετακομιστικού Κέντρου στην Φυλή από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης που θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας για τους κατοίκους της περιοχής μειώνοντας το πρόβλημα της ανεργίας που βιώνουν οι πολίτες. 

Ο Σταμάτης Πουλής έκλεισε την ομιλία του από καρδιάς λέγοντας τα εξής: “Θέλω να είμαι  αποτελεσματικός ώστε  να λύνω τα προβλήματα που σας  ταλαιπωρούν. Θέλω να σας είμαι χρήσιμος. Αυτός άλλωστε είναι και ο ρόλος του Βουλευτή. Ζητώ την στήριξή σας και σας υπόσχομαι ότι θα βρίσκομαι δίπλα σας. Ζητώ να με εμπιστεύθείτε και σας υπόσχομαι ότι δεν θα σας απογοητεύσω από την επιλογή σας στο πρόσωπό μου. Όπως τώρα ζητώ την στήριξή σας, έτσι και αύριο θα είμαι εδώ δίπλα σας να σας στηρίζω. Θα το οφείλω σε εσάς και θα λογοδοτώ σε εσάς!” 

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι  με τίμησαν με την παρουσία τους.  Κυρίως όλους τους πολίτες του Δήμου Φυλής που αποδέχθηκαν την πρόσκλησή μου. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω για την παρουσία τους στην προεκλογική μου εκδήλωση τον Δήμαρχο Φυλής κ. Χρήστο Παππού, τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής κ. Παναγιώτη Καλδή, τον, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα Ζωή Αρβανιτάκη, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων κ. Νίκο Λιόση, τους Αντιδημάρχους  κ.κ. Ελένη Λιάκου,  Μιχάλη Οικονομάκη, Γιώργο Αβράμη,  τους Αναπλ. Δημάρχους κ.κ. Βασίλη Γεωργιάδη, Γιώργο Ραφτέλη και Γιώργο Σονίδη, κ. Νίκο Χατζητρακόσια καθώς και τον κ. Μαρίνο Σαρλά ο οποίος είναι και Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ Φυλής, τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού – Αθλητισμού κ. Γιώργο Μαυροειδή,  τον Πρόεδρο της Κοινωνικής Υπηρεσίας κ.  Γιώργο Αντωνόπουλο, τον Δημοτικό Σύμβουλο και Υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Καμπόλη, τον πρώην Αντιδήμαρχο Φυλής κ. Σπύρο Μπρέμπο, τον Υπ.Δημ. Σύμβουλο  κ. Σταύρο Κατσίλα, τον Πατέρα Αρχιμανδρίτη Τίτο και τον Πατέρα Μιχαήλ. 


[There are no radio stations in the database]