ΝΔ: Οι αποδόσεις των στοιχηματικών στη Δυτική Αττική – Φαβορί ο Λιάκος από την Stoiximan

19 Μαΐου 2023

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αποδόσεις των στοιχηματικών στη Δυτική Αττική τόσο σε επίπεδο κομμάτων, όσο και σε επίπεδο υποψηφίων βουλευτών για το ποιος θα κατακτήσει την πρωτιά στην προτίμηση των ψηφοφόρων.

Στο συγκεκριμένο άρθρο εστιάζουμε στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και τις αποδόσεις που δίνουν για τους υποψήφιους βουλευτές της οι δύο στοιχηματικές εταιρείες Stoiximan & Winmasters.

Όσον αφορά το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Δυτική Αττική, παρουσιάζεται μια διχογνωμία στις δύο στοιχηματικές εταιρείες για το ποιος θα εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου, καθώς εντοπίζουμε την stoiximan.gr να δίνει ως φαβορί για την πρώτη θέση τον κύριο Ευάγγελο Λιάκο με απόδοση 1.80 και αμέσως μετά να κλείνει την δυάδα των επιλογών με τον κύριο Γιώργο Κώτσηρα με απόδοση 1.95.

Στη συγκεκριμένη στοιχηματική επιλογή η εταιρεία δίνει την δυνατότητα πονταρίσματος μόνο για τους υποψηφίους που θεωρεί ότι διεκδικούν τις πρώτες δύο θέσεις αφήνοντας εκτός επιλογής τον πρώτο σε σταυρούς το 2019 κύριο Θανάση Μπούρα.

Από την άλλη στην εταιρεία winmasters.gr είναι διαφορετικές οι εκτιμήσεις βάσει των διαθέσιμων αποδόσεων για την πρωτιά σε ψήφους, καθώς δίνει την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο τον κύριο Θανάση Μπούρα με απόδοση 1.27, δεύτερο τον κύριο Ευάγγελο Λιάκο με 5.00 και τρίτο τον κύριο Γιώργο Κώτσηρα με 6.00 ενώ δίνεται και η επιλογή Οποιοσδήποτε άλλος με 21.00 απόδοση.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να παρακολουθήσουμε αν θα επαληθευθούν οι στοιχηματικές προβλέψεις των εταιρειών, με πολλούς πολίτες της Δυτικής Αττικής να θεωρούν… χρυσό λαχείο το ύψος των αποδόσεων που δίνουν στους υποψηφίους.


[There are no radio stations in the database]