Ανάβει φωτιές ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: “Στα μεγάλα ζητήματα δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ” (Βίντεο)

19 Μαΐου 2023

Ανάβει φωτιές λίγες ώρες πριν τις εκλογές ο πρώην Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ με την ΝΔ Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με μία δήλωση στο βραδινό δελτίο του ΣΚΑΙ, που την συζητούν άπαντες πλέον.

Δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ σημερινού ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Ο πρώην «πράσινος» και νυν υποψήφιος με τη ΝΔ στον Β2 Δυτικό Τομέα Αθηνών, είπε στον ΣΚΑΙ ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν έχουν καμία απολύτως διαφορά στις πολιτικές τους στα μεγάλα ζητήματα!

«Νιώθω ότι υπηρετώ πολιτικές οι οποίες είναι πάρα πολύ συγγενείς με αυτά που υπηρετούσα το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Νιώθω ότι τα κόμματα από το 2000 και μετά και όσο ενσωματωνόμαστε στην Ευρώπη, οι πολιτικές δεν αλλάζουν. Αν εσείς μου βρείτε κάποιες θεμελιώδεις διαφορές μεταξύ σημερινού ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, τότε μπορεί να το ξανασυζητήσουμε το θέμα. Δεν υπάρχουν. Στα μεγάλα ζητήματα, τα θεμελιώδη ζητήματα, που αφορούν την υπόσταση της χώρας, την ασφάλεια, την άμυνά της, την οικονομία, τη συμμετοχή της στην Ευρώπη, σε όλα αυτά τα πράγματα, δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Στην εύλογη ερώτηση που τέθηκε, «τότε γιατί να μη συνεργαστείτε αφού πρεσβεύετε τα ίδια πράγματα», ο πρώην Υπουργός απάντησε… μην απαντώντας:

«Αυτό είναι ένα ερώτημα που θα αποφασίσει ο ελληνικός λαός, τι θα γίνει, τι αποτέλεσμα θα δώσει στις εκλογές, τι αποτέλεσμα θα δώσει ενδεχομένως και τη δεύτερη Κυριακή, αν αυτή γίνει, οπότε τότε μπορούμε να τα συζητήσουμε αυτά. Αλλά εδώ υπάρχει μια καθαρή κουβέντα. Ότι ο μεν ΣΥΡΙΖΑ έφερε αυτόν το νόμο της απλής αναλογικής και είπε ότι εγώ θα πάω με κυβερνήσεις προοδευτικές, όπως τις ονομάζει, με συνεργασίες για να κυβερνήσουμε τη χώρα, ενώ ο Μητσοτάκης έφερε έναν νόμο της ενισχυμένης αναλογικής και είπε ότι θέλω να κυβερνήσω αυτοδύναμα με ένα πρόγραμμα πολύ συγκεκριμένο…»


[There are no radio stations in the database]