Το Σωματείο Λιμενεργατών στην Ελευσίνα επισκέφθηκε ο Σταμάτης Πουλής

18 Μαΐου 2023

Συνεχίζοντας την προεκλογική του εκστρατεία, ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. Δυτικής Αττικής Σταμάτης Πουλής πραγματοποίησε επίσκεψη στο Σωματείο Λιμενεργατών στην Ελευσίνα όπου συζήτησε μαζί τους για ζητήματα που αφορούν στην εργασιακή τους κατάσταση, τον εκσυγχρονισμό και την αύξηση της παραγωγικότητάς τους. Παράλληλα το Σωματείο ζήτησε την δυνατότητα παρέμβασης του για την επίλυση των ασφαλιστικών προβλημάτων που τους ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια, παραμένοντας άλυτα.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής δεσμεύθηκε να δουλέψει και να συνεργαστεί στενά μαζί τους ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Εν συνέχεια επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ελευσίνας κ. Αργύρη Οικονόμου όπου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας αναφορικά με τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των έργων στο πλαίσιο του νέου ΕΣΠΑ 2021-2027. Ο ίδιος χαρακτηριστικά ανέφερε ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα πρέπει να τρέξουμε ώστε να εντάξουμε προς χρηματοδότηση όλα τα έργα υποδομών που έχει ανάγκη ο Δήμος Ελευσίνας.

Στο πλαίσιο των επισκέψεών του επίσης μετέβη και στις εγκαταστάσεις της ΠΥΡΚΑΛ στην Μάνδρα όπου συνομίλησε με τους εργαζομένους για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Ο Σταμάτης Πουλής δήλωσε κατά την διάρκεια της επίσκεψής του ότι η αμυντική θωράκιση της χώρας μας αποτελεί προτεραιότητα για την Νέα Δημοκρατία και την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κσθώς η ενίσχυση της αμυντικής μας βιομηχανίας είναι δικλείδα ασφαλείας.

Παράλληλα επισκέφθηκε και την εμπορική αγορά της Άνω Ελευσίνας όπου συνομίλησε και συζήτησε τόσο με εμπόρους και εργαζομένους όσο και πολίτες. Η δουλειά του Βουλευτή χαρακτηριστικά ανέφερε είναι να βρίσκεται μέσα στην κοινωνία, να ακούει τα προβλήματα της αγοράς και των πολιτών και να βρίσκει λύσεις. Αυτό προτίθεμαι να κάνω εφόσον με εμπιστευθείτε να σας εκπροσωπήσω στην Βουλή.


[There are no radio stations in the database]