Αναβάλλεται η συναυλία της Michelle Gurevich στο Fuzz Club

18 Μαΐου 2023

H Michelle Gurevich (η οποία έγινε γνωστή ως Chinawoman) είχε προγραμματισμένη μία εμφάνιση στην χώρα μας την Πέμπτη 18 Μαΐου, στο πλαίσιο της νέας Ευρωπαϊκής της περιοδείας. Ωστόσο, αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί για λόγους που αφορούν στην υγεία της ίδιας.

Η συναυλία θα προγραμματιστεί σε νέα ημερομηνία, τον Νοέμβριο, στον ίδιο χώρο, το Fuzz Club. Σημειώνεται ότι τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια παραμένουν σε ισχύ για τη νέα ημερομηνία του live, ενώ, οι κάτοχοι εισιτηρίων θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά για τις επιλογές τους.

Η ανακοίνωση της United We Fly

«Η United We Fly βρίσκεται στην πολύ δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την ξαφνική αναβολή της συναυλίας της Michelle Gurevich την Πέμπτη 18/05, για λόγους που αφορούν την υγεία της.

Η απρόσμενη αλλαγή στον προγραμματισμό του Αθηναϊκού show της, έρχεται σε συνέχεια μιας σειράς αναβολών των συναυλιών της στην Ευρώπη λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης υγείας της, που δεν της επιτρέπει να εμφανιστεί live. Λόγω των τελευταίων αλλαγών, το live στο “Fuzz” μεταφέρεται για τον Νοέμβριο του 2023 – Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η ακριβής νέα ημερομηνία πραγματοποίησής του. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία και ευχόμαστε στη Michelle ταχεία ανάρρωση!

Τα αγορασμένα εισιτήρια παραμένουν σε ισχύ για τη νέα ημερομηνία. Επιπλέον έχουν παραμείνει ελάχιστα διαθέσιμα εισιτήρια τα οποία και θα διατεθούν για τη νέα ημερομηνία. Οι κάτοχοι εισιτηρίων που δεν επιθυμούν να παρευρεθούν στην συναυλία την νέα ημερομηνία, θα λάβουν email προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία εξαργύρωσης του αντιτίμου.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση!».


[There are no radio stations in the database]