Το ιδιαίτερο μήνυμα του Mike Scott για την εμφάνιση των Waterboys στο Ηρώδειο

17 Μαΐου 2023

Το μήνυμα του Mike Scott στο αθηναϊκό κοινό μας μεταφέρει τον πραγματικό ενθουσιασμό και τη συγκίνηση του για την επικείμενη εμφάνιση των Waterboys στις 22 Ιουνίου στο Ηρώδειο.

Και εμείς συμφωνούμε:

«αν όχι αυτοί – τότε ποιοι; – τη στιγμή που πρέπει, εκεί που επιβάλλεται».

Όλα όσα είπε:

Oh, hello Athens! Yeah, it’s gonna be so great to play for you! Hello Athenians, I’m Mike Scott of The Waterboys, the greatest rock and roll band in the world, we’ll be playing at the Epidaurus festival Thursday June 22 onstage at 09:00 pm at the legendary Herodion. We are thrilled to be playing this beauty, incredible venue and we’re delighted to be playing for Athens one more time. See you then.

«Ω! Γεια σου Αθήνα! Είναι τόσο σπουδαίο το γεγονός ότι θα παίξω για εσάς! Γεια σας Αθηναίοι! Είμαι ο Mike Scott από τους Waterboys τη μεγαλύτερη rock and roll μπάντα στον κόσμο, και θα παίξουμε στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, την Πέμπτη 22 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στο μεγαλειώδες Ηρώδειο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε σε αυτόν το μυθικό και πανέμορφο χώρο και απολαμβάνουμε το γεγονός ότι θα παίξουμε στην Αθήνα ακόμη μία φορά. Θα σας δω εκεί.»

Οι WATERBOYS φέρνουν για πρώτη φορά φέτος στις 22 Ιουνίου την ενέργεια, την «αρχαία τους ψυχή», στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού! Οι Waterboys σε μια βραδιά μεθυστικής μουσικής έκστασης στη σκιά της Ακρόπολης, στη σκηνή ενός από τα σημαντικότερα μνημεία του αρχαίου κόσμου!

Ο Mike Scott, ο δαιμόνιος και δαιμονικός ηγέτης του συγκροτήματος, ο άνθρωπος που είναι οι Waterboys, θα βρεθεί ο ίδιος αυτοπροσώπως να παίζει μουσική κάτω από τον βράχο της Ακρόπολης. Στέλνει το μήνυμα του στους Αθηναίους με τον μοναδικό του τρόπο και εκφράζει τον ενθουσιασμό του που θα βρεθεί στις 22 Ιουνίου στο «θρυλικό» Ηρώδειο.

Οι Waterboys είναι μία μοναδική μπάντα, είναι η μπάντα που με τη μελωδικότητα και τον λυρισμό της, σημάδεψε τις δεκαετίες του 80 και του 90 διεθνώς και γέννησε τον όρο Big Music –μια τάση που παραμένει έως σήμερα επίκαιρη. Ο Mike Scott δείχνει ιδιαίτερη αγάπη για την Ελλάδα, εμπνέεται από την ελληνική μυθολογία και δεν σταμάτα να αναζητά τον αρχαίο θεό Πάνα!

Η μουσική των Waterboys είναι μεθυστική, αταξινόμητη, χαρούμενη και ζωηρή, Μία μαγική μουσική. Εκφράζει μια αρχέγονη μορφή ελευθερίας, ένα μουσικό κάλεσμα στην παιδικότητα, στον παρορμητισμό. Οι Waterboys και η διονυσιακή «ψυχή» τους ο Mike Scott «δικαιούνται» μια βραδιά στο διάσημο αυτό μνημείο.

Σαν τον ατίθασο, προκλητικό, παιχνιδιάρη θεό Πάνα, τον αρχηγό του διονυσιακού χορού, μας καλούν σε μια βραδιά ασυγκράτητης μουσικής ευδαιμονίας! Μας προσκαλούν σε μια διονυσιακή μουσική γιορτή, στην οποία θα παρουσιάσουν κομμάτια από όλη την καριέρα των Waterboys!

Μεγάλη μουσική! Μεγάλη βραδιά!

Οι Waterboys εμφανίζονται στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2023.

The Waterboys Online:
Website
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Spotify

Μείνετε συντονισμένοι στο facebook event της συναυλίας για να μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα. 

Πληροφορίες Εισιτηρίων

Η προπώληση εισιτηρίων με τιμές που ξεκινούν από 30 ευρώ συνεχίζεται στο δίκτυο viva.gr

Όλες οι θέσεις, κάτω και άνω διαζώματος, είναι αριθμημένες.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 30 ευρώ και φθάνουν τα 65 ευρώ. Συγκεκριμένα:

Κάτω Διάζωμα
Διακεκριμένη Ζώνη / VIP: 65 ευρώ
Ζώνη A: 56 ευρώ
Ζώνη B: 52 ευρώ
Ζώνη Γ: 45 ευρώ

Άνω Διάζωμα
Ζώνη Δ: 45 ευρώ
Ζώνη E: 42 ευρώ
Ζώνη ΣΤ: 35 ευρώ
Ζώνη G: 30 ευρώ

ΑμεΑ: 30 ευρώ
Για τα ΑμεΑ υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος (ΚΑΤΩ Διάζωμα, Κερκίδα Α, Σειρές 1 – 3). Τα εισιτήρια κοστίζουν 30 ευρώ. Το εισιτήριο των συνοδών κοστίζει 30 ευρώ. Κρατήσεις στο tameia@greekfestival.gr και στο τηλέφωνο 210 3221 897, Δε-Πα 10:00 – 17:00.

Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων

Δίκτυο viva.gr
https://www.viva.gr/tickets/music/waterboys/

Τηλεφωνικά: 11876
Φυσικά Σημεία πώλησης εισιτηρίων
Καταστήματα: Nova, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, αθηνόραμα.gr, Yoleni’s

Κεντρικά εκδοτήρια Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Info Point Δήμου Αθηναίων στην Πλατεία Συντάγματος
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 20:00 & Σάββατο 10:00-18:00

Τηλεφωνικό κέντρο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
Ωράριο: Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 18:00 | Τηλ: +30 2118008181
Σάββατο – Κυριακή: 10:00-18:00 Τηλ: +30 2103225109

ONLINE Booking: www.aefestival.gr 


[There are no radio stations in the database]