Κώτσηρας: «Μαζί θα συνεχίσουμε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια για τη Δυτική Αττική»

17 Μαΐου 2023

Σε μία κατάμεστη αίθουσα από κόσμο, στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Μαΐου η προεκλογική εκδήλωση και ομιλία του Υφυπουργού Δικαιοσύνης και υποψήφιου Βουλευτή Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργου Κώτσηρα.

Μετρώντας αντίστροφα για τη διεξαγωγή των εκλογών της 21ης Μαΐου, ο κ. Κώτσηρας ευχαρίστησε από καρδιάς το πολυπληθές κοινό που παρευρέθηκε στα Άνω Λιόσια, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι η αθρόα παρουσία και προσέλευση αποτελεί για τον ίδιο «μία ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης, που δυναμώνει τη φωνή ολόκληρης της Δυτικής Αττικής».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Κώτσηρας επεσήμανε ότι το κύριο δίλημμα μπροστά στις προσεχείς κάλπες, πλέον, έχει ξεκαθαρίσει και οι πολίτες θα ανανεώσουν την εντολή τους προς τη Νέα Δημοκρατία και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. «Οι πολίτες την Κυριακή ψηφίζουν για να αναδειχθεί μία αυτοδύναμη Κυβέρνηση και Πρωθυπουργός που μπορεί να εγγυηθεί την πολιτική σταθερότητα, την ασφάλεια, τον δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου της χώρας», σημείωσε ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης.

Ο κ. Κώτσηρας μίλησε εκτενώς και για το έργο που υλοποιήθηκε τα τελευταία δύο χρόνια στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και ειδικότερα, αναφορικά με τη διασφάλιση και προάσπιση των δικαιωμάτων των ευάλωτων συμπολιτών μας, όπως είναι τα άτομα με αναπηρία, τα θύματα της έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας και τα παιδιά. «Η προστασία των ευάλωτων συμπολιτών μας αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή βασικό άξονα των πολιτικών και επιλογών μας, με σκοπό την αυτονόητη στήριξή τους και τη διευκόλυνσή τους σε ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητά τους», υπογράμμισε.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Ν.Δ. αναφέρθηκε λεπτομερώς και σε όλα όσα δρομολογήθηκαν και υλοποιήθηκαν αυτή την τετραετία στις τρεις περιοχές του Δήμου Φυλής και στη Δυτική Αττική. Ειδικότερα, έκανε μνεία στο εμβληματικό έργο ανάπλασης και μετατροπής της παλαιάς χωματερής σε Πάρκο Πρασίνου και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στο νέο Επιχειρηματικό Πάρκο Φυλής και στο έργο της νέας γραμμής του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, από τα Άνω Λιόσια μέχρι τα Μέγαρα. «Αυτά τα έργα φέρουν τη σφραγίδα της Κυβέρνησης της Ν.Δ. και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αφήνοντας ένα σημαντικό αναπτυξιακό και κοινωνικό αποτύπωμα στα Άνω Λιόσια, στο Ζεφύρι, στη Φυλή και σε ολόκληρη τη Δυτική Αττική», τόνισε ο κ. Κώτσηρας.

Ταυτόχρονα, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τα ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα των κατοίκων του Δήμου Φυλής, υπενθυμίζοντας μία σειρά σημαντικών αντιπλημμυρικών έργων που προωθήθηκαν αυτή την τετραετία, καθώς και τις παρεμβάσεις που έγιναν και από τον ίδιο προσωπικά, σε συνεργασία με τους αυτοδιοικητικούς και τοπικούς φορείς, για την ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων και του στόλου στην περιοχή, με σκοπό να εμπεδωθεί στο μέγιστο βαθμό το αίσθημα ασφαλείας για τους κατοίκους.

Καταλήγοντας, ο κ. Κώτσηρας διαβεβαίωσε τους πολίτες ότι θα συνεχίσει να εργάζεται με την ίδια δύναμη και υπευθυνότητα που επέδειξε αυτά τα τέσσερα χρόνια, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: «Σε αυτή τη μεγάλη και απαιτητική προσπάθεια που ξεκινήσαμε, εδώ από τα Άνω Λιόσια, τον Δήμο Φυλής και ολόκληρη τη Δυτική Αττική, προκειμένου να αλλάξουμε και να αναβαθμίσουμε την περιοχή μας σε όλα τα επίπεδα, οικοδομήθηκε μία ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης μαζί σας που στηρίχθηκε στην ειλικρίνεια και στη γνησιότητα. Ευελπιστώ ότι αυτό το όμορφο ταξίδι, για ένα καλύτερο και ευοίωνο μέλλον για τον τόπο μας, θα συνεχιστεί με τη ψήφο στήριξής σας στις εκλογές της 21ης Μαΐου, με σκοπό να υπηρετήσω το κοινό όραμά μας για μία Δυτική Αττική πρωταγωνίστρια σε όλους τους τομείς».


[There are no radio stations in the database]