Σε εκδηλώσεις στη Δυτική Αττική για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου ο Κώτσηρας

16 Μαΐου 2023

Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης και Υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Ν.Δ., κ. Γιώργος Κώτσηρας, με αφορμή την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, παρευρέθηκε σε σειρά εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν από τους Δήμους και Πολιτιστικούς Συλλόγους της Δυτικής Αττικής.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 14 Μαΐου ο κ. Κώτσηρας παρέστη στην περιοχή της Γκορυτσάς Ασπροπύργου, στη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας και εν συνεχεία στην Πλατεία Γενοκτονίας, αποτίοντας φόρο τιμής στα θύματα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Επιπλέον, την ίδια ημέρα ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης και Υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Ν.Δ., έδωσε το παρών στην Ελευσίνα, στην εκδήλωση μνήμης για την Ποντιακή Γενοκτονία που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Ελευσίνας, το Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α. του Δήμου και οι Σύλλογοι Ποντίων Ελευσίνας & Μαγούλας.

Ο κ. Κώτσηρας βρέθηκε, επίσης, και στα Άνω Λιόσια, στην εκδήλωση μνήμης που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ποντίων Φυλής «Η Τραπεζούντα».

Σε δήλωσή του ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης και Υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Ν.Δ., αναφέρει:

«Αποτελεί ουσιώδες χρέος μας να τιμούμε τη μνήμη των θυμάτων και όλων των Ελλήνων του Πόντου, για τη διαχρονική και ανεκτίμητη συμβολή τους σε όλους τους τομείς!».


[There are no radio stations in the database]