Πουλής: «Ο παλμός των εκλογών δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία είναι σταθερά μπροστά»

16 Μαΐου 2023

Καλεσμένος στον Τηλεοπτικό Σταθμό Blue Sky και στην εκπομπή με τίτλο “Αντιπαραθέσεις” του δημοσιογράφου Κώστα Χαρδαβέλλα ήταν το βράδυ του Σαββάτου 13 Μαΐου 2023, ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ Δυτικής Αττικής Σταμάτης Πουλής όπου συνομίλησε με τους υπόλοιπους καλεσμένους για τις Εθνικές Εκλογές 2023.

Σχετικά με το ζήτημα της αυτοδυναμίας, ο Σταμάτης Πουλής ανέφερε ότι το αποτέλεσμα των Εκλογών της 21η Μαΐου 2023 πρέπει να είναι τόσο δυνατό για την Νέα Δημοκρατία, ώστε να αποκλείεται η περίπτωση σχηματισμού τρικομματικής κυβέρνησης ή κυβέρνησης μειοψηφίας – ανοχής.

Η χώρα μας, όπως ο ίδιος δήλωσε, δεν μπορεί να κυβερνάται από κομματικούς σχηματισμούς, γεμάτους αντιφάσεις και ασυμφωνίες. Αδύναμους επί της ουσίας να ηγηθούν την διακυβέρνηση της χώρας μας και να αποφασίζουν για σημαντικά ζητήματα που αφορούν τις ζωές μας.

Γι΄αυτόν τον λόγο το αποτέλεσμα των εκλογών του Α΄γύρου των Εθνικών Εκλογών θα πρέπει να είναι τέτοιο, ώστε να οδηγεί την Νέα Δημοκρατία σε αυτοδυναμία στον Β΄γύρο. Και αυτό μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να το πετύχει, καθώς έχει επιδείξει ένα τεράστιο έργο, σε σύγκριση με την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, σε όλους τους τομείς της οικονομίας και της κοινωνίας.

Ο Σταμάτης Πουλής τόνισε επίσης ότι ο κόσμος δεν επιθυμεί κουπόνια και “δήμητρες”, δεν επιθυμεί τοπικά νομίσματα, δεν επιθυμεί ανοιχτά σύνορα.

Αλλά αντιθέτως αυτό που ενδιαφέρει τους πολίτες είναι να υπάρχει ηρεμία και κοινωνική ανάπτυξη στον τόπο μας. Η ζωή να προχωρά κανονικά με ασφάλεια και σταθερότητα.

Αυτό που επιθυμούν οι πολίτες είναι Σταθερότητα και Πρόοδος. Στήριξη των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων. Πολιτική με Σθένος. Ασφάλεια των συνόρων μας. Μεγάλες Επενδύσεις, όπως αυτή των Ναυπηγείων Ελευσίνας.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ Σταμάτης Πουλής πολύ εύστοχα κατά την διάρκεια της εκπομπής τόνισε ότι ο παλμός των εκλογών δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία είναι σταθερά μπροστά. Συγκρίνοντας δε τη προεκλογική εκδήλωσή του στον Ασπρόπυργο – μια εκδήλωση που συγκέντρωσε 300 ατόμα – με την προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιείτο την ίδια ώρα στο ίδιο μέρος με 50 άτομα να προσέρχονται σε αυτή, διαπιστώνεται ξεκάθαρα η δυναμική που υπάρχει στην κοινωνία για την Νέα Δημοκρατία και η εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αναφορικά με τις σχέσεις της Ελλάδος με την Τουρκία, ο Σταμάτης Πουλής τόνισε ότι πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι ότι θα έχουμε απέναντι μας μία Τουρκία διεκδικητική.Αυτή είναι η πάγια εξωτερική της πολιτική. Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να είμαστε δυνατοί, ισχυροί και ενωμένοι. Να θωρακίσουμε την χώρα μας και να αναβαθμίσουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις μας. Αυτό κάνει η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και αυτό δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε και μετά τις Εθνικές Εκλογές, εφόσον ο ελληνικός λαός μας εμπιστευθεί.


[There are no radio stations in the database]