Μπούρας: «Αγωνίζομαι για μια καλύτερη Δυτική Αττική για όλους μας»

15 Μαΐου 2023

Ο Θανάσης Μπούρας, Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής ΝΔ Δυτικής Αττικής πραγματοποίησε εχθές το βράδυ την προεκλογική του ομιλία στη Χασιά.

Πλήθος καλών του φίλων τον τίμησαν με την παρουσία τους και άκουσαν με πολύ ενδιαφέρον την ομιλία του όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο κυβερνητικό έργο της τετραετίας που πέρασε αλλά και στο έργο που έκανε ο ίδιος στην περιοχή.

Κλείνοντας την ομιλία του είπε: “Κυκλοφορώ κάθε μέρα ανάμεσά σας. Μιλάω καθημερινά μαζί σας. Όπλα μου είναι το ήθος, η σκληρή δουλειά, η πείρα και η αποτελεσματικότητα. Η πολιτική μου πορεία είναι κοπιώδης αλλά είμαι βαθιά ικανοποιημένος γιατί μέσα από την πολιτική κέρδισα τη φιλία μου μαζί σας.

Κουβαλάω πίσω μου μια διαδρομή η οποία με οπλίζει με τη δύναμη και την εμπειρία που απαιτείται όταν καλείσαι να εκπροσωπήσεις τους συμπολίτες σου. Γιατί η πείρα είναι αυτή που γεννάει νέες και υλοποιήσιμες ιδέες στην πολιτική. Και οι νέες ιδέες είναι που θα πάνε την Ελλάδα μπροστά. Κι εγώ αυτό ακριβώς πρεσβεύω και γι΄αυτό θα αγωνίζομαι. Για μια καλύτερη Δυτική Αττική για όλους μας.” είπε συγκινημένος και καταχειροκροτούμενος από τους φίλους του, τους οποίους ευχαρίστησε για τη στήριξή τους που του δίνει δύναμη και δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία στις 21 Μαΐου θα είναι Κυβέρνηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός και ο Θανάσης Μπούρας πάλι ο δικός τους Βουλευτής στη Δυτική Αττική.


[There are no radio stations in the database]