Πουλής: «Τα Ναυπηγεία Ελευσίνας  λειτουργούν πλέον και θα λειτουργούν με τις καλύτερες συνθήκες και προϋποθέσεις»

12 Μαΐου 2023

Kαλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γιάννη Παπαγιάννη “Πρωϊνό Μαγκαζίνο” και στο ραδιόφωνο του Real FM ήταν την Κυριακή 7 Μαίου 2023 ο Υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής Ν.Δ Σταμάτης Πουλής, όπου συζήτησαν για τον Παύλο Πολάκη, την επιτυχή επαναλειτουργία των Ναυπηγείων Ελευσίνας και τις νέες θέσεις εργασίας .

Ειδικότερα για τον Παύλο Πολάκη και τον πόλεμο που έκανε στον Υποψήφιο Βουλευτή της Ν.Δ. Δυτικής Αττικής Σταμάτη Πουλή, ο ίδιος ο Σταμάτης Πουλής δήλωσε ότι ο Πολάκης ως πρόσωπο είναι αδιάφορος. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που εκτοξεύει την λάσπη και μετά κρύβεται να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των ψεμμάτων του και των συκοφαντικών του λόγων. Κρύβεται να αντιμετωπίσει τον Σταμάτη Πουλή και την Δικαιοσύνη. Αυτό όμως που ενδιαφέρει την πολιτική ζωή είναι να μην αφήνουμε φαινόμενα όπως ο Πολακισμός να καλλιεργούνται στον δημόσιο βίο. Είναι χρέος όλων μας να αποβάλλουμε τον Πολακισμό από την πολιτική ζωή του τόπου μας.

Για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας ο Σταμάτης δήλωσε ότι λειτουργούν πλέον και θα λειτουργούν με τις καλύτερες συνθήκες και προϋποθέσεις, προς όφελος της ανάπτυξης, της κοινωνικής και οικονομικής ευημερίας.

Τα Ναυπηγεία Ελευσίνας έχουν υποδεχθεί 18 πλοία για επισκευή και συντήρηση από τον περασμένο Νοέμβριο έως και σήμερα. Αυτό από μόνο του αποδεικνύει πόσο σίγουροι είμαστε για την μέλλον αυτού του μεγάλου επενδυτικού έργου.

Ενός έργου που διασφάλισε τόσο τις 600 υπάρχουσες θέσεις εργασίας ενώ ταυτόχρονα θα δημιουργήσει 1400 νέες θέσεις εργασίας. Καλά αμοιβόμενες. Ώστε τα νέα παιδιά του τόπου μας να μείνουν στα σπίτια τους. Να προκόψουν και να προοδεύσουν.

Αυτό έχει ανάγκη η Δυτική Αττική. Αυτό έχει ανάγκη η περιοχή μας.

Και τα Ναυπηγεία Ελευσίνας δίνουν ζωή!

Προχωράμε τολμηρά μπροστά!


[There are no radio stations in the database]