Πουλής: «Δώστε μου την δύναμη να είμαι η φωνή σας στην Βουλή και σας υπόσχομαι ότι θα βρίσκομαι συνεχώς δίπλα σας να παλεύω για τις ανάγκες σας»

12 Μαΐου 2023

Σε μία μοναδική σε κόσμο συγκέντρωση συνεχίστηκε η προεκλογική εκστρατεία για τον Υποψήφιο Βουλευτή Ν.Δ. Δυτικής Αττικής Σταμάτη Πουλή στην Χασιά στο καφέ Caprice, συνεχίζοντας τον δυναμικό του αγώνα στον δρόμο για την Βουλή.

Σε ένα κατάμεστο με κόσμο χώρο ο Σταμάτης Πουλής με τον ζεστό του λόγο μίλησε για τον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη να συνεχιστεί η πρόοδος και η ανάπτυξη του τόπου μας, πάνω στα θεμέλια που όλοι χτίσαμε την προηγούμενη τετραετία.

Ταυτόχρονα μίλησε συγκεκριμένα για την περιοχή της Χασιάς και πως μπορεί να μετατραπεί σε τουριστικό προορισμό καθόλη την διάρκεια του έτους. Η ανάπλαση της Χασιάς θα αποτελέσει το στοίχημα του για την επόμενη κοινοβουλευτική περίοδο και δεσμεύθηκε ότι,εφόσον με την βούληση του κόσμου εκλεγεί βουλευτής, να είναι συνέχεια εκεί και να εργάζεται για την πρόοδο και την ανάπτυξη της περιοχής, όπως το έχει κάνει έως τώρα.

Τελείωσε την ομιλία του λέγοντας ότι “Δώστε μου την δύναμη να είμαι η φωνή σας στην Βουλή και σας υπόσχομαι ότι θα βρίσκομαι συνεχώς δίπλα σας να παλεύω για τις ανάγκες σας”.

Παράλληλα ευχαρίστησε όλους όσοι τον τίμησαν με την παρουσία τους. Κυρίως όλους τους πολίτες της Χασιάς και παράλληλα τους Σεβαστούς Πατέρες, τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης Άνω Λιοσίων Πατέρα Τίτο και τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου Πατέρα Αγγελο και επίσης τον Πατέρα Μιχαήλ, τους Αντιδημάρχους κα Λιάκου Ελένη, κ. Αβράμη Γιώργο, τους αναπλ. Δημάρχους κ. Ραφτέλη Γιώργο και κ. Κρητικό Γιώργο, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Φυλής κ. Παπαδήμας Μίλτο, τον Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Μαυροειδή Γιώργο, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Σερέπα Σταμάτη, τον Πρόεδρο Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων κ. Λιώση Νίκο, τον πρώην Αντιδήμαρχο Φυλής κ. Σπύρο Μπρέμπο, τον Δημοτικό Σύμβουλο και Υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Αττικής κ. Δημήτρη Καμπόλη, τον Υποψήφιο Σύμβουλο του Δήμου Φυλής κ. Σταύρο Κατσίλα, τους Τοπικούς Σύμβουλους της Δημοτικής Ενότητας Φυλής κ. κ. Κώστα Μπρέμπο και Άγγελο Τσεβά.

Προχωράμε τολμηρά μπροστά!


[There are no radio stations in the database]