Ντάνι Άλβες: Σοκάρει η 23χρονη που τον κατήγγειλε – «Με χτύπησε και μου έλεγε ότι είμαι το που@@@@κι του»

12 Μαΐου 2023

Στη δημοσιότητα ήρθαν σοκαριστικές λεπτομέρειες από την κατάθεση της 23χρονης γυναίκας, που κατηγορεί τον Ντάνι Άλβες για σεξουαλική επίθεση.

Εν αναμονή της δίκης του, σχετικά με τις κατηγορίες βιασμού που αντιμετωπίζει από τον Ιανουάριο, ο Ντάνι Αλβες, παραμένει φυλακισμένος στο σωφρονιστικό κατάστημα «Brians» της Βαρκελώνης.

Ο πρώην διεθνής, Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος εμφανίσθηκε ξανά τον περασμένο Απρίλιο ενώπιον των Καταλανών δικαστών, ισχυρίζεται ότι ό,τι συνέβη με την καταγγέλλουσα, ήταν συναινετικό.

Ωστόσο, την Πέμπτη (11.05) η ισπανική εκπομπή «El programa de Ana Rosa», αποκάλυψε ένα νέο απόσπασμα από την κατάθεση της 23χρονης γυναίκας, που θα πρέπει να αναβιώσει για άλλη μια φορά, όσα συνέβησαν το επίμαχο βράδυ της 30ής Δεκεμβρίου 2022, σε νυκτερινό κέντρο της Βαρκελώνης.

«Αρχισε να μου λέει άσχημα πράγματα όπως «είσαι η μικρή μου πο…» και άρχισε να με κτυπά. Πέταξε την τσάντα μου στο πάτωμα και με άρπαξε από τα ρούχα μου. Κανείς δεν θα με πιστέψει, γιατί θα δει στις κάμερες ότι μπήκα οικειοθελώς στο μπάνιο», φέρεται να είπε κλαίγοντας, η καταγγέλλουσα σε έναν Καταλανό αστυνομικό».


[There are no radio stations in the database]