Ερντογάν: «Θα υπερασπιστούμε την ανεξαρτησία όπως κάναμε και τον Ιούλιο του 2016»

12 Μαΐου 2023

«Λάδι στη φωτιά» για το τι μπορεί να συμβεί στην Τουρκία το βράδυ της Κυριακής αφού ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εκλογών έριξε το πρωί της Παρασκευής με ανάρτησή του στα social media ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάνοντας αναφορά στο αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία το 2016.

«Όταν είναι απαραίτητο, όπως έγινε το βράδυ της 15ης Ιουλίου, θα υπερασπιστούμε την ανεξαρτησία και το μέλλον της χώρας με τις ζωές μας» ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Ανεξαρτήτως των εμποδίων που θα βρεθούν μπροστά μας, δεν θα σταματήσουμε να υπηρετούμε τη χώρα μας» αναφέρει σε άλλο σημείο της ανάρτησής του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. προσθέτοντας ότι «όποια επίθεση και αν δεχθούμε δεν θα ρίξουμε σκιές στην δημοκρατία».

Όπως σημειώνει «υπάρχουμε γι’ αυτό το έθνος για το οποίο είναι τιμή μας που ανήκουμε σε αυτό. Υπάρχουμε για να υπηρετούμε 85 εκατομμύρια πολίτες με αγάπη και χωρίς διακρίσεις».

«Γι’ αυτό τον λόγο δεχθήκαμε πολλές προδοσίες, ξεπεράσαμε πολλά εμπόδια και δώσαμε μάχες επιβίωσης. Τα τελευταία 21 χρόνια ολοκληρώσαμε τις προετοιμασίες για τον Αιώνα της Τουρκίας σε κάθε επίπεδο. Με την βοήθεια του Αλλάχ θα ξεκινήσουμε τον Αιώνα της Τουρκίας στις 14 Μαΐου. Θα το πετύχουμε αυτό με την υποστήριξή σας και τις προσευχές σας όπως κάναμε για 21 χρόνια. Θα προστατεύσουμε τη σχέση απέναντι σε όσους προσπαθούν να σπείρουν ανάμεσά μας τη διχόνοια» καταλήγει στο μήνυμά του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δύο 24ωρα πριν τις εκλογές στην Τουρκία.


[There are no radio stations in the database]