Δύο οι νεκροί από τους πυροβολισμούς σε εργοστάσιο της Mercedes – Εξωτερικός συνεργάτης ο δράστης

11 Μαΐου 2023

Ακόμα ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του μετά τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε εργοστάσιο της Mercedes στην Στουτγκάρδη.

Όπως έγινε γνωστό ένας άνδρας εισέβαλε στο εργοστάσιο της Mercedes στην Στουτγκάρδη στις 7:45 το πρωί και άνοιξε πυρ με αποτέλεσμα ένας υπάλληλος να πεθάνει επί τόπου και ένας ακόμα να τραυματιστεί. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με την Bild δράστης της επίθεσης, που συνελήφθη, είναι ένας εξωτερικός συνεργάτης, 53 ετών, του εργοστασίου της Mercedes.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (11.5.2023). Έντρομοι υπάλληλοι έτρεξαν έξω από το εργοστάσιο και άρχισαν να τηλεφωνούν σε συγγενείς ενημερώνοντάς τους πως δεν έχουν τραυματιστεί.

Υπάλληλοι σημείωσαν στην Bild πως στόχος του δράστη ήταν το κτήριο 56 του εργοστασίου.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο δράστης άνοιξε πυρ μέσα στο κτήριο, ενώ άμεσα έδρασε η ασφάλεια του εργοστασίου εξουδετερώνοντας και συλλαμβάνοντας τον 53χρονο.

Ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας απέκλεισαν την περιοχή, ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνες για να διαπιστώσει τα κίνητρα του δράστη.


[There are no radio stations in the database]