Για ποιο προβάδισμα πανηγυρίζει ο Πατούλης; Κοντεύει να τον περάσει η “παράταξη” των… αναποφάσιστων!

11 Μαΐου 2023

Προσπαθούμε να καταλάβουμε και εμείς και οι υπόλοιποι πολίτες της Περιφέρειας Αττικής, που ακριβώς εντοπίζεται αυτό το μεγάλο προβάδισμα που υποτίθεται ότι έχει ο Γιώργος Πατούλης στην δημοσκόπηση της Rass που διενεργήθηκε για λογαριασμό του TheTOC, στην κούρσα για την Περιφέρεια.

Η δημοσκόπηση τον βγάζει πρώτο με 34.7% και δεύτερη βγάζει την “παράταξη” των… αναποφάσιστων με ποσοστό 27.4%!

Φοβερή διαφορά!

Στο επιτελείο της Περιφέρειας θα πρέπει να πανηγυρίζουν έξαλλα για την διαφορά ασφαλείας των 7.3 μονάδων από τους αναποφάσιστους….

Ακόμα περισσότερα χαμόγελα φέρνει η ερώτηση “Τι Περιφερειάρχης ειναι ο κ. Πατούλης;” που ενώ ουσιαστικά τρέχει μόνος του στην κούρσα, δεν ξεπερνάει ούτε καν το 50% της θετικής βαθμολόγησης των πολιτών της Περιφέρειας με 49.2% ενώ ένα ποσοστό κοντά στο 40% (38.8% για να είμαστε ακριβείς) τον θεωρεί αποτυχημένο και μάλλον αποτυχημένο ως Περιφερειάρχη.

Μόλις 29.7% πετυχημένος και 25.9% αποτυχημένος ο κύριος Πατούλης στην ανωτέρω ερώτηση. Το “μάλλον” ανέβασε τα ποσοστά του στην συγκεκριμένη ερώτηση και του έδωσαν το προβάδισμα έναντι της αποτυχίας. Μάλλον…

Όλα τα παραπάνω ευρήματα τα βρίσκουμε σε μια δημοσκόπηση που έχει επικοινωνηθεί ως θετική για τον νυν Περιφερειάρχη και φανταζόμαστε τι αποτελέσματα θα είχε μια αντίστοιχη δημοσκόπηση, αν απέναντι του ήταν ένας υπαρκτός και δυνατός αντίπαλος, που θα διεκδικούσε στα ίσια την Περιφέρεια.

Υ.Γ. Στην ερώτηση “Τι Περιφερειάρχης ειναι ο κ. Πατούλης;” μερικοί πολίτες αναρωτήθηκαν γιατί δεν υπήρχε και η απάντηση “έλα ντε”.


[There are no radio stations in the database]