Αποκαλύφθηκε το όνομα του γιου της Ριάνα

11 Μαΐου 2023

Ήρθε στο φως της δημοσιότητας το όνομα του γιου της Ριάνα και του Asap Rocky, που γεννήθηκε τον Μάιο του περασμένου έτους.

Η έγκυος τραγουδίστρια, η οποία περιμένει το δεύτερο παιδί της τους προσεχείς μήνες, είχε αφήσει τους φαν σε άγνοια ως προς το όνομα του πρωτότοκου παιδιού της για έναν ολόκληρο χρόνο.

Τελικά, σύμφωνα με το όνομα που έγινε γνωστό σήμερα, φάνηκε ότι η Ριάνα επέλεξε ένα όνομα εμπνευσμένο από το θρυλικό χιπ-χοπ συγκρότημα Wu-Tang Clan.

Η DailyMail.com, η οποία απέκτησε αποκλειστικά ένα αντίγραφο του πιστοποιητικού γέννησης του γιου της σταρ, αποκάλυψε ότι ονομάζεται RZA Athelston Mayers.

Το παιδί, το οποίο η 35χρονη σούπερ σταρ μοιράζεται με τον σύντροφό της A$AP Rocky, πιστεύεται ότι πήρε το όνομά του προς τιμήν του παραγωγού και ράπερ RZA.

Ο 53χρονος ράπερ, είναι ο ηγέτης της αμερικανικής χιπ-χοπ κολεκτίβας Wu-Tang Clan που δημιουργήθηκε στο Στέιτεν Άιλαντ το 1992.

Η Ριάνα έχει υπαινιχθεί το όνομα, πολλές φορές μετά τη γέννα, φορώντας ρούχα που αντιπροσωπεύουν την Wu-Tang Clan, η οποία αποτελείται από τους RZA, GZA, Method Man, Raekwon, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God, Masta Killa και τον Ol’ Dirty B**tard.

Οι θαυμαστές της είχαν πρόσφατα εικάσει ότι το αγοράκι μπορεί να ονομαζόταν Noah, αλλά δεν υπήρχαν πραγματικές ενδείξεις.

Ειδικότερα, το πιστοποιητικό γεννήσεως δείχνει ότι ο RZA έλαβε το μεσαίο όνομα του πατέρα του Athelston. Ωστόσο, το μεσαίο όνομα του Rocky έχει προηγουμένως αναφερθεί από πολλά media ως “Athelaston”. Το Athelstan είναι ένα ανδρικό όνομα αγγλικής προέλευσης, που σημαίνει «ευγενής πέτρα».

Το πιστοποιητικό γέννησης αναφέρει επίσης ότι ο RZA γεννήθηκε στο Cedars-Sinai Medical Center στο Λος Άντζελες στις 13 Μαΐου του 2022.

Μία από τις πρόσφατες νύξεις της σούπερ-σταρ σχετικά με το μυστικό όνομα του γιου της ήταν στις 5 Απριλίου, όταν εθεάθη να κουβαλάει το αγόρι που λάμπει ενώ φορούσε ένα φαρδύ μαύρο τοπ των Wu-Tang Clan, καθώς την είδαν να φεύγει από ένα γεύμα στο Giorgio Baldi στη Σάντα Μόνικα.

Η τραγουδίστρια, επίσης, στις 12 Αυγούστου του περασμένου έτους, σχεδόν τρεις μήνες μετά τον τοκετό της, όταν βγήκε στη Νέα Υόρκη φορούσε ένα φαρδύ λευκό μπλουζάκι RZA.

Η έκταση της λατρείας της Rihanna για τον RZA και τους υπόλοιπους Wu-Tang Clan δεν είναι απολύτως ξεκάθαρη.

Ο σύντροφός της, ο Rocky, είναι πάντως σίγουρα θαυμαστής, καθώς στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Raekwon από το ραπ γκρουπ στο άλμπουμ «Fly International Luxurious Art» το 2015.

Οι Wu-Tang Clan είναι ένα από τα πιο εμβληματικά ραπ γκρουπ όλων των εποχών, τόσο ως κολεκτίβα όσο και ως σόλο καλλιτέχνες και παραγωγοί.

Ο RZA, με πραγματικό όνομα Robert Fitzgerald Diggs, είναι τα πιο γνωστά μέλη, έχοντας κάνει την παραγωγή των περισσότερων άλμπουμ για το γκρουπ και τα αντίστοιχα μέλη του. Έχει κυκλοφορήσει σόλο μουσική με το όνομα Bobby Digital.

Οι A$AP Mob, η κολεκτίβα στην οποία ανήκει ο Rocky, κέρδισαν επίσης συγκρίσεις με το θρυλικό συγκρότημα χιπ χοπ στην αρχή της ύπαρξής του.

Όπως οι Wu-Tang, το γκρουπ διαθέτει μια σειρά από υψηλού προφίλ βασικά μέλη, μαζί με περιφερειακά μέλη που εμφανίζονται λιγότερο συχνά.


[There are no radio stations in the database]