Στην Μάνδρα βρέθηκε ο Σταμάτης Πουλής για την προεκλογική του συγκέντρωση

9 Μαΐου 2023

Κοσμοσυρροή στην προεκλογική συγκέντρωση του Υποψηφίου Βουλευτή Ν.Δ. Δυτικής Αττικής Σταμάτη Πουλή, στην Μάνδρα.

Το Πνευματικό και Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μάνδρας γέμισε ασφυκτικά με κόσμο που αποδέχθηκε την πρόσκληση του Σταμάτη Πουλή, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκδήλωσης.

Ήταν μία συγκέντρωση με παλμό και πραγματική αποδοχή για έναν νέο άνθρωπο ο οποίος, παρότι δεν ήταν βουλευτής τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια έδωσε όλες του τις δυνάμεις και δούλεψε για την Δυτική Αττική και τον κόσμο της. Και αυτή την αποδοχή τώρα εισπράττει από τον κόσμο.

Κατά την προσέλευση στην εκδήλωση, ο Σταμάτης Πουλής προσέφερε λευκά τριαντάφυλλα σε όλες τις γυναίκες ενόψει της εορτής της μητέρας. Τις ευχαρίστησε όλες για τον αγώνα που δίνουν να κρατούν όρθιες και δυνατές τις οικογένειες μας.

Την προεκλογική εκδήλωση του Σταμάτη Πουλή προλόγισε ο γνωστός τραγουδιστής παραδοσιακών τραγουδιών κ. Σπύρος Μπρέμπος ο οποίος μίλησε για τον Σταμάτη Πουλή με τα πιο θερμά λόγια. Από την πλευρά του ο Σταμάτης Πουλής τον ευχαρίστησε για την στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια δηλώνοντας ότι Σπύρος Μπρέμπος είναι ένας αυθεντικός άνθρωπος, είναι το αηδόνι της αρβανιτιάς και η στήριξή του με τιμά.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε χαιρετισμός του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο. Ήταν ένας χαιρετισμός στον οποίο ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε μέσα από την καρδιά του για τον Σταμάτη Πουλή, για την συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια για τα θέματα της Δυτικής Αττικής και βεβαίως για το σθένος του Σταμάτη Πουλή να αντιμετωπίσει τις αθλιότητες του ΣΥΡΙΖΑ. Τον απεκάλεσε παλληκάρι τον Σταμάτη Πουλή και όπως πολύ εύστοχα είπε η Βουλή έχει ανάγκη από παλληκάρια!

Από την πλευρά του ο Σταμάτης Πουλής ευχαρίστησε τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη για την στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια τόσο στο πρόσωπό του όσο και για τα προβλήματα της Δυτικής Αττικής στα οποία έδωσε πραγματικές λύσεις. Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι δίπλα στον κόσμο της Δυτικής Αττικής και το απέδειξε όλη την προηγούμενη τετραετία. Θα συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά.

Ο Σταμάτης Πουλής ξεκίνησε την ομιλία του αναφέροντας τα έργα με τα οποία ο ίδιος προσωπικά ασχολήθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα για την περιοχή.

Ανέφερε το μεγάλο και εμβληματικό έργο της επαναλειτουργίας των Ναυπηγείων Ελευσίνας. Ένα έργο της διακυβέρνησης Μητσοτάκη και προσωπικό στοίχημα του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη. Διασφαλίστηκαν όλες οι θέσεις εργασίας των εργαζομένων στα Ναυπηγεία και παράλληλα θα δημιουργηθούν 1400 νέες θέσεις που θα δώσουν ζωή σε ολόκληρη την Δυτική Αττική. Στόχος μας είναι να μείνουν τα νέα παιδιά στον τόπο μας με σταθερές δουλειές και καλά αμοιβόμενες. Με πρόοδο καi προοπτική για την ζωή τους.

Ο Σταμάτης Πουλής μίλησε και για το έργο της δημιουργίας Φοιτητικών Εστιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στον Δήμο Φυλής το οποίο θα δώσει στέγη σε 1100 φοιτητές και πνοή στην τοπική οικονομία με τζίρο αγγίζοντας τα 7 εκατ. ευρώ ανά έτος. Πρόκειται για ένα έργο το οποίο αποκαλεί ο ίδιος ‘’το παιδί του’ καθώς το σχεδιάσε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δήμου Φυλής και το οποίο εγκρίθηκε, μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο, από την Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ.

Παράλληλα ο Σταμάτης Πουλής έθεσε το μεγάλο ζήτημα της ασφάλειας στην περιοχή της Δυτικής Αττικής και επανέλαβε την δέσμευσή του ότι εφόσον με την στήριξη των πολιτών της Δυτικής Αττικής εκλεγεί βουλευτής, θα αναλάβει την επόμενη ημέρα σχετική νομοθετική πρωτοβουλία που θα περιλαμβάνει την αυστηροποίση των ποινών που προβλέπει η νομοθεσία για όλους όσοι βρίσκονται σε μόνιμη παραβατική συμπεριφορά. Προσέθεσε επίσης ότι η πρώτη συνάντηση που θα κάνει εφόσον εκλεγεί βουλευτής είναι συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για να βρεθεί οδικός χάρτης επίλυσης των προβλημάτων ασφαλείας που αντιμετωπίζει ολόκληρη η Δυτική Αττική.

Για την Μάνδρα ο Υποψήφιος Βουλευτής Σταμάτης Πουλής δεσμεύθηκε ότι θα εργασθεί ώστε τα μεγάλα έργα υποδομών που έχει ανάγκη ο τόπος να μπουν σε τροχιά υλοποίησης. Ο δρόμος Ψάθας – Αλεποχωρίου θα πρέπει να γίνει, ώστε οι πολίτες να κινούνται σε ένα ασφαλές οδικό δίκτυο. Εδώ είμαστε για να δουλέψουμε και να κάνουμε πράξη αυτά που χρειάζεται ο τόπος της Μάνδρας – Ειδυλλίας.

Ο Σταμάτης Πουλής αναφέρθηκε επίσης διεξοδικά στο έργο που έχει επιτελέσει η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε όλους τους τομείς της οικονομίας και της κοινωνίας. Μία Κυβέρνηση που έσκυψε από την πρώτη στιγμή στα προβλήματα των πολιτών, προσπαθώντας να καλυτερεύση την ζωή τους, παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει.

Ο Σταμάτης Πουλής έκλεισε την ομιλία του με μία από καρδιάς λέγοντας τα εξής: “Θέλω να είμαι αποτελεσματικός ώστε να λύνω τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν. Θέλω να σας είμαι χρήσιμος. Αυτός άλλωστε είναι και ο ρόλος του Βουλευτή. Ζητώ την στήριξή σας και σας υπόσχομαι ότι θα βρίσκομαι δίπλα σας. Ζητώ να με εμπιστεύθείτε και σας υπόσχομαι ότι δεν θα σας απογοητεύσω από την επιλογή σας στο πρόσωπό μου”

Ευχαριστώ από καρδιάς όλοι όσους με τίμησαν με την παρουσία τους. Κυρίως όλους τους πολίτες της Μάνδρας -Ειδυλλίας που αποδέχθηκαν την πρόσκλησή μου. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω για την παρουσία τους στην προεκλογική μου συγκέντρωση τον Δήμαρχο Μάνδρας κ. Χρήστο Στάθη, την Αντιδήμαρχο κ. Σωτηρία Αργυρίου, τον Αντιδήμαρχο κ. Κώστα Φράγκο, την Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Ευαγγελία Κουτσοδήμα, τον καρδιολόγο και πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Δυτικής Αττικής κ. Αρμόδιο Δρίκο, τον πρώην Δήμαρχο Μάνδρας κ. Γεώργιο Δρίκο, τον πρώην Αντιδήμαρχο Μάνδρας κ. Περικλή Ρόκκα, , τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιώργο Σαμπάνη, την Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Δυτικής Αττικής κα Κούλα Παραδείση, τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ. Μάνδρας Μελέτη Ζαφείρη, τον Πρόεδρο της ΔΗΜ. ΤΟ. Ελευσίνας κ. Κώστα Παπακωνσταντίνου, τον Γραμματέα της ΔΗΜ.ΤΟ. Ελευσίνας κ. Μιχάλη Τακάκη, το μέλος ΔΕΕΠ Δυτικής Αττικής κ. Θανάση Μαλλιώρη, τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Μάνδρας Ειδυλλίας κ. Βασίλη Ηλία και τα μέλη της ΟΝΝΕΔ.

Προχωράμε τολμηρά μπροστά!


[There are no radio stations in the database]