Κικίλιας: «Η σχέση ζωής που έχω με τους υγειονομικούς παραμένει άρρηκτη και ζωντανή»

9 Μαΐου 2023

Πλήθος γιατρών, υγειονομικών και διοικητικών του ΕΣΥ παραβρέθηκε χθες το βράδυ σε εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Βασίλης Κικίλιας σε γνωστό «στέκι» της Αθήνας.

Οι υψηλές πτήσεις στον τουρισμό – ο οποίος ανέκαμψε εντυπωσιακά στη μετα-Covid περίοδο- και τα ταξιδιωτικά έσοδα που έφερε στη χώρα, έχουν δώσει πολλούς πόντους στον υποψήφιο στην Α΄Αθήνας στις προσεχείς εκλογές.  Ωστόσο, δεν έχει ξεχαστεί το πώς αντιμετώπισε τα πρώτα κύματα της πανδημίας, ο υπερδιπλασιασμός των κλινών ΜΕΘ που πέτυχε εν μέσω κρίσης, η στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας και το πρόγραμμα εμβολιασμού «Ελευθερία».

kikilias_2

«Εμπιστεύομαι τους επιστήμονες», «γιατροί, νοσηλευτές, υγειονομικοί, τραπεζοκόμοι, καθαρίστριες και όλοι οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ είναι οι ήρωες της διπλανής πόρτας» συνήθιζε να λέει ο κ. Κικίλιας την δύσκολη περίοδο των lockdown και του φόβου που κυριαρχούσε σε όλο τον πλανήτη για τον άγνωστο ιό.

kikilias_2

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν- μεταξύ άλλων- ο τότε αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Μάριος Θεμιστοκλέους, η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου που ενημέρωνε κάθε Δευτέρα για τους εμβολιασμούς, διοικητές νοσοκομείων όλων των νοσοκομείων της Αττικής (Ευαγγελισμός , Ερυθρός Σταυρός, Σωτηρία , Αλεξάνδρα , ΚΑΤ , Λαϊκό , Ασκληπιείο , Γ. Γεννηματάς κ.α.), διευθυντές κλινικών αλλά και γιατροί και εργαζόμενοι στο ΕΣΥ, καθώς και στελέχη και εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, του ΕΟΔΥ και του ΕΟΦ.

kikilias_3

Σε σχετική ανάρτηση στα social media ο Βασίλης Κικίλιας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά. Η πανδημία υποχώρησε όμως η σχέση ζωής που έχω με όλους αυτούς τους ανθρώπους παραμένει άρρηκτη και ζωντανή. Ήταν όλοι εκεί. Οι άνθρωποι που δώσαμε μαζί τη μάχη στην πρώτη γραμμή».


[There are no radio stations in the database]