Πουλής: «Είναι ώρα η Δυτική Αττική να πάρει το μερίδιο ανάπτυξης που της αναλογεί»

8 Μαΐου 2023

Καλεσμένος στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και στην εκπομπή του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά με τίτλο “Καλημέρα” ήταν ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ.Δυτικής Αττικής Σταμάτης Πουλής το πρωί του Σαββάτο 6 Μαϊου 2023 όπου συζήτησαν για τις Εθνικές Εκλογές του Μαϊου 2023 και την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Για την Δυτική Αττική ο Σταμάτης Πουλής ανέφερε ότι τώρα είναι η ώρα η περιοχή αυτή να πάρει το μερίδιο ανάπτυξης που της αναλογεί. Καθώς για πολλά χρόνια ήταν η πίσω αυλή της Αττικής, επιβεβαρυμένη με βαριά βιομηχανία και συσσώρευση σκουπιδιών. Ήρθε η πλέον η Δυτική Αττική να αναπτυχθεί και να προοδεύσει

Ως αποτέλεσμα της δουλειάς της διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην οικονομία,

ο Σταμάτης Πουλής ανέφερε την σωρευτική αύξηση των μισθών κατά 20% την τελευταία τριετία

Ενώ αναφερόμενος στην ανάπτυξη και στους μεγάλους ρυθμούς που έχει πετύχει η Νέα Δημοκρατία μίλησε για άλλη μία φορά για το οικονομικό θαύμα της Επαναλειτουργίας των Ναυπηγείων Ελευσίνας. Ένα τεράστιο έργο της Κυβέρνησης Μητσοτάκη και προσωπικό στοίχημα του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη με το οποίο σώθηκαν 600 οικογένειες από τον κίνδυνο της ανεργίας, και της επαγγελματικής και οικονομικής εξαθλίωσης που βίωναν τα τελευταία δώδκεα χρόνια. Ταυτόχρονα όμως δημιουργούνται και 1400 νέες θέσεις εργασίας καλά αμοιβόμενες που θα δώσουν ζωή στην τοπική οικονομία και θα κρατήσουν τους νέους ανθρώπους στα σπίτια τους και στον τόπο τους. Αυτό είναι το δικό μου στοίχημα και η δική μου πολιτική δέσμευση για την Δυτική Αττική: Ανάπτυξη για να μείνουν τα δικά μας παιδιά στον τόπο τους.

Στο δίλημμα των Εκλογών του Μαϊου 2023 μεταξύ Μητσοτάκη – Τσίπρα, ο Σταμάτης Πουλής δήλωσε ότι η επιλογή είναι μία: Αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η διακυβέρνηση Τσίπρα είναι πρόσφατη και όλοι θυμόμαστε έντονα τις κλειστές τράπεζες και τις ουρές στα ΑΤΜ, την πολιτική των ανοιχτών συνόρων με τους μετανάστες να λιάζονται στην Ομόνοια, την υποχώρηση στα Εθνικά μας Θέματα.

Έως σήμερα η η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει πετύχει την ανάπτυξη και την πρόοδο που χρειάζεται η χώρα μας για να συνεχίσει την ανοδική της πορεία. Η προσπάθεια αυτή πρέπει να συνεχιστεί: Το οφείλουμε στη πατρίδα μας, στις οικογένειές μας και στα παιδιά μας.

Συνεχίζουμε τολμηρά μπροστά!


[There are no radio stations in the database]