Παρί Σεν Ζερμέν: «Φουλάρει» για Μουρίνιο η PSG

8 Μαΐου 2023

Καλοκαίρι μεγάλων αλλαγών προβλέται στην Παρί Σεν Ζερμέν η οποία αναζητά νέο προπονητή να αντικαταστήσει τον Κριστόφ Γκαλτιέ. Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα στο «τραπέζι» των Παριζιάνων έχουν φτάσει διάφορα ονόματα, αλλά λίγοι προπονητές έχουν έρθει σε επίσημη επαφή με τον σύλλογο, άμεσα ή έμμεσα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «RMC Sports», ο Λουίς Κάμπος αθλητικός διευθυντής της ομάδας, μίλησε με τον ατζέντη του Ζοσέ Μουρίνιο συζητώντας την πιθανότατα άφιξης του Πορτογάλου τεχνικού στη γαλλική πρωτεύουσα αυτό το καλοκαίρι. Ο προπονητής της Ρόμα δε φέρεται να ενδιαφέρεται για την προοπτική της PSG, παρότι δεσμεύεται μέχρι το 2024 με τους «τζιαλορόσι».

Λουίς Κάμπος και Ζοσέ Μουρίνιο γνωρίζονται από τα φοιτητικά τους χρόνια στην Πορτογαλία, κι ο αθλητικός σύμβουλος της PSG είναι πεπεισμένος ότι ο «Special One» είναι η καλύτερη δυνατή λύση, για να κάνει την PSG να λάμψει την επόμενη σεζόν.

Στο περιβάλλον του πολύπειρου τεχνικού αρνούνται οποιαδήποτε επαφή μεταξύ με τον Λουίς Κάμπος. Από την άλλη πλευρά όμως, τα γαλλικά Μέσα σημειώνουν ότι οι διαπραγματεύσεις είναι προχωρημένες μεταξύ Κάμπος και του Ζόρζε Μέντες, ατζέντη του Πορτογάλου προπονητή.


[There are no radio stations in the database]