Μενίδι: Πολιτικό σεισμό προκαλούν οι αδέσποτες σφαίρες – Μήνυση Γρηγοριάδη σε Βρεττό για σκόπιμη εγκληματική αμέλεια!

8 Μαΐου 2023

Πολιτικό σεισμό προκαλούν στο Μενίδι οι αδέσποτες σφαίρες που βρίσκουν γονείς και μαθητές στις αυλές των σχολείων και των σπιτιών τους, οι οποίοι προχωρούν σε δυναμικές κινητοποιήσεις φοβούμενοι και τις ζωές και την ασφάλεια τους, την στιγμή που μέλη της αντιπολίτευσης του δήμου Αχαρνών περνούν στην αντεπίθεση, καταθέτοντας μήνυση κατά του Δημάρχου για σκόπιμη εγκληματική αμέλεια!

Σήμερα το πρωί, υπήρξε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω απο το 20ο δημοτικό σχολείο Αχαρνών, απο γονείς των παιδιών που αγωνιούν για τις αδέσποτες σφαίρες που βρίσκουν συνεχώς στους δρόμους, στα σχολεία και στις αυλές των σπιτιών τους.

«Αυτές οι σφαίρες είναι αδέσποτες, τις οποίες μάζεψαν κάτοικοι της περιοχής από τις αυλές των σπιτιών τους, από τα γκαράζ τους, αλλά και από τους κήπους τους. Τις μαζέψαμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες και είναι συνολικά 14 σφαίρες» ανέφερε ένας απο τους γονείς στο protothema.gr με την κατάσταση να ειναι έκρυθμη!

menidi-4

Βάσει όλων των παραπάνω ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Νέα Δύναμη» Αχαρνών κος Παναγιώτης Γρηγοριάδης κατέθεσε μήνυση στον δήμαρχο Αχαρνών Σπύρο Βρεττό, για σκόπιμη εγκληματική αμέλεια που επιδεικνύεται υποδυόμενος υπόπτως και εκούσια τον αναρμόδιο αφήνοντας εκτεθειμένες εκατοντάδες παιδικές ψυχές και ταυτόχρονα τις οικογένειές τους που αγωνιούν αν τα παιδιά τους θα γυρίσουν σώα στα σπίτια τους μετά το σχολείο, όπως αναφέρει ο ίδιος σε δημοσίευση του στα social media και καλεί τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου να συγκαλέσει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα συζήτησης το θέμα της εγκληματικότητας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του κυρίου Γρηγοριάδη:

Δευτέρα, 8 Μαΐου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟΠΤΩΣ ΚΑΙ ΕΚΟΥΣΙΑ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΕΚΤΕΘΙΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ

Όταν ο δήμαρχος κατηγορείται δημόσια ως βαθιά διαπλεκόμενος για απάτες και σωρεία σκανδάλων εκατομμυρίων ευρώ και αντί να βρίσκεται στη φυλακή εξακολουθεί προκλητικά να διαπράττει οικονομικά σκάνδαλα ενώ την ίδια ώρα Εισαγγελείς, Ορκωτοί Λογιστές και Παρατηρητήριο κάνουν τα «στραβά μάτια» τότε είναι σίγουρο πως η ανομία είναι αυτή που διοικεί την πόλη και δυστυχώς αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση της πόλης των Αχαρνών.

Αυτό που πρέπει να λάβουν υπ’ όψιν τους οι πολίτες των Αχαρνών είναι πως όλες οι εγκληματικές παθογένειες στην πόλη μας είναι τόσο καλά οργανωμένες που όσα επεισόδια κι αν έχουν δημιουργηθεί και δημιουργούνται καταφέρνουν με μεγάλο επαγγελματισμό να έχουν την κάλυψη όλων των εμπλεκόμενων δημόσιων φορέων.

Απόδειξη όλων των παραπάνω, όταν οι σφαίρες πέφτουν μέσα σε σχολεία τη στιγμή που έχουμε δολοφονήσει ήδη ένα αθώο παιδί που ακόμα θρηνούμε ως κοινωνία και ο δήμαρχος με μεγάλο επαγγελματισμό κρύβεται πίσω απ΄ το δάχτυλό του όπως πολύ καλά ξέρει να κάνει άλλωστε χωρίς ίχνος ηθικής και ντροπής.

Έτσι καταφέρνοντας να κερδίσει χρόνο για να ξεχαστεί το εν λόγω περιστατικό αφήνει να τον εκπροσωπούν οι γνωστές- άγνωστες συντεχνίες του διαδικτύου που συνηθίζουν να θολώνουν τα νερά με το αζημίωτο.

Κύριε δήμαρχε, καταθέτω μήνυση εναντίον σας για την σκόπιμη εγκληματική αμέλεια που επιδεικνύεται υποδυόμενος υπόπτως και εκούσια τον αναρμόδιο αφήνοντας εκτεθειμένες εκατοντάδες παιδικές ψυχές και ταυτόχρονα τις οικογένειές τους που αγωνιούν αν τα παιδιά τους θα γυρίσουν σώα στα σπίτια τους μετά το σχολείο.

Παναγιώτης Γρηγοριάδης

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης

«Νέα Δύναμη» Αχαρνών

πηγή φωτό protothema.gr


[There are no radio stations in the database]