Άκης Πετρετζίκης – Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: Βάφτισαν την κόρη τους

6 Μαΐου 2023

Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ βάφτισαν την 7 μηνών κόρη τους.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο σεφ, με μερικές φωτογραφίες από το μυστήριο, τις οποίες ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε σε κτήμα στο Κορωπί, με το ζευγάρι να δίνει στην κόρη του ένα ιδιαίτερο όνομα. «Και το όνομα αυτής… Ακυλίνα», όπως αποκάλυψε σε ένα από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε ο Άκης Πετρετζίκης. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ακόμα ένα παιδί, τον σχεδόν δύο ετών, Αχιλλέα.

Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, έβαλε κι εκείνος το «χέρι» του στην παρασκευή του μενού για τη βάφτιση της κόρης του. «Και ο μπαμπάς δεν θα μπορούσε να μη βάλει το χέρι του στο μενού», έγραψε πάνω σε ένα story.

Δείτε φωτογραφίες:

akhs3
akis1
akis2
akis3

Η κόρη του ζευγαριού γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022 σε γνωστό μαιευτήριο των Αθηνών.

Λίγο μετά τη γέννησή της, ο σεφ δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο με το χεράκι της μικρούλας και κάτω από αυτό έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, στο οποίο εκφράζει την ευτυχία του κι ευχαριστεί τους γιατρούς που βοήθησαν στον τοκετό.

«Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! #❤️ Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ! Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας! Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα…», έγραψε μεταξύ άλλων.


[There are no radio stations in the database]