Κώτσηρας από Φυλή: «Η Δυτική Αττική αλλάζει με έργα και ουσιαστικές παρεμβάσεις για ένα βιώσιμο μέλλον με προοπτική»

5 Μαΐου 2023

Στη Χασιά παρευρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 4ης Μαΐου ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης και υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργος Κώτσηρας, όπου παρουσία ενός πολυπληθούς κοινού πραγματοποίησε ακόμη μία προεκλογική συγκέντρωση.

Στην ομιλία του ο κ. Κώτσηρας αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των εκλογών της 21ης Μαΐου, τονίζοντας ότι η χώρα χρειάζεται μία σταθερή Κυβέρνηση και έναν Πρωθυπουργό που θα λαμβάνει γρήγορες και σωστές αποφάσεις. «Στις 21 Μαΐου οι πολίτες θα μας δώσουν τη δύναμη να συνεχίσουμε στο δρόμο της προόδου, της ανάπτυξης και της εθνικής αυτοπεποίθησης», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης.

Ο κ. Κώτσηρας έκανε ειδική αναφορά και στα πεπραγμένα της κυβερνητικής τετραετίας σε ό,τι αφορά στη Δυτική Αττική και στα έργα και τις πρωτοβουλίες που ελήφθησαν ιδιαίτερα στον Δήμο Φυλής και τις περιοχές των Άνω Λιοσίων, του Ζεφυρίου και της Φυλής.

«Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κατάφερε με στοχευμένες παρεμβάσεις και τη δρομολόγηση μεγάλων έργων να αλλάξει την εικόνα και να αναβαθμίσει συνολικά τη Δυτική Αττική. Σήμερα, μπορούμε να μιλάμε εδώ στον Δήμο Φυλής, μεταξύ άλλων, για το εμβληματικό έργο ανάπλασης της παλαιάς χωματερής και της δημιουργίας Πάρκου Πρασίνου και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και για το νέο Επιχειρηματικό Πάρκο Φυλής», τόνισε ο κ. Κώτσηρας.

Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης ακόμα έκανε ειδική μνεία στο έργο της νέας γραμμής του Προαστιακού Σιδηρόδρομου, από τα Άνω Λιόσια μέχρι τα Μέγαρα, ενώ ειδικότερα για τη Δημοτική Κοινότητα Φυλής στάθηκε ιδιαιτέρως στο προωθούμενο Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα για την ανάδειξη της Πάρνηθας. «Τον περασμένο Ιανουάριο μαζί με τον Δήμαρχο Φυλής, Χρήστο Παππού, επισκεφθήκαμε τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Γιώργο Αμυρά, προκειμένου να δρομολογήσουμε τη χρηματοδότηση του προγράμματος δημιουργίας πεζοπορικών και ποδηλατικών διαδρομών, μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης. Σκοπός μας, η ανάδειξη της Πάρνηθας, η ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού και η αύξηση της επισκεψιμότητας στην περιοχή», ανέφερε ο κ. Κώτσηρας.

«Η παρουσία σας σήμερα εδώ, στη Φυλή, αποτελεί μεγάλη προσωπική τιμή και ταυτοχρόνως το καλύτερο εχέγγυο για να συνεχίσουμε όλοι μαζί τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε οικοδομήσει αυτά τα χρόνια. Για μία Ελλάδα ισχυρή και μία Δυτική Αττική που θα παραμείνει στο δρόμο της βιώσιμης ανάπτυξης», σημείωσε καταληκτικά ο υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας απευθυνόμενος προς τους συμπολίτες του.


[There are no radio stations in the database]