Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Το GNTM το έχω διαγράψει από το μυαλό μου, για να είμαι εγώ καλά»

4 Μαΐου 2023

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε σε κάμερα του Star το βράδυ της Τετάρτης 3 Απριλίου κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου. Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε στο μόντελιγνκ, την προσωπική της ζωή, την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το Star αλλά και το ενδεχόμενο επιστροφής στο GNTM κάποια στιγμή στο μέλλον.

Αρχικά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε για την καριέρα του μόντελινγκ και για το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια: «Το μόντελιγνκ δεν έχει τελειώσει για μένα απλά, έχει περάσει σε μια άλλη ηλικία πια. Δε θα διαφημίζουμε βρεφικά, κρέμα μωρού, εκτός αν πρέπει να τη φάει το παιδί μου στο μέλλον. Θα δούμε. Την περίμενα την πάροδο του χρόνου. Πολλά χρόνια το περίμενα, να φτάσω σε αυτή την ηλικία. Η οικογένεια είναι κάτι που θα έρθει από μόνο του. Έχω αδυναμία στα πιτσικουλίνια. Αν με ευλογήσει ο Θεός θα κάνω. Αν δε μου κάνουν πρόταση γάμου, δε ξέρω αν θα παντρευτώ ξανά».

Σχετικά με την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το Star, σχολίασε: «Να είναι καλά η Βίκυ Καγιά. Ο καθένας διαλέγει την πορεία του. Να είναι χαρούμενη, αυτό έχει σημασία».

Ως προς την τωρινή σεζόν του My Style Rocks, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δήλωσε: «Ας τελειώσουμε πρώτα, να είμαστε καλά, να είμαστε χαρούμενοι. Για μένα αυτή η σεζόν είναι από τις αγαπημένες μου».

Και τέλος σχετικά με το GNTM και τη μη επιστροφή του την επόμενη χρονιά, είπε: «Θα παγώσει το GNTM; Εντάξει, μπορεί να γίνει του παραχρόνου. Είναι σίγουρο; Κρίμα. Το αγαπάω το GNTM αλλά εκείνοι ξέρουν καλύτερα. Αν μου γινόταν πρόταση γιατί να μην ξαναπήγαινα; Το έχω διαγράψει από το μυαλό μου για να είμαι εγώ καλά. Ποτέ δε ξέρεις. Το GNTM για μένα είναι λίγο σαν εκείνο τον γκόμενο που πρέπει να ξεχάσεις».


[There are no radio stations in the database]